• Ženska reprezentacija Srbije deklasirala Poljsku (Foto)

    Srbija – Poljska 33:19 (17:11)   Ženska rukometna reprezentacija Srbije, u gotovo punoj zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u prvom meču baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo, savladala je u petak, 31. maja, ekipu Poljske sa ubedljivih 33:19.   Ljubitelji rukometa uživali su u majstorijama izabranica selektora Ljubomira Obradovića, dobro poznatog stručnjaka zrenjaninskoj publici. Obradović, naime, obavlja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ženska reprezentacija Srbije deklasirala Poljsku (Foto)

    Srbija – Poljska 33:19 (17:11)

     

    Ženska rukometna reprezentacija Srbije, u gotovo punoj zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u prvom meču baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo, savladala je u petak, 31. maja, ekipu Poljske sa ubedljivih 33:19.

     

    Ljubitelji rukometa uživali su u majstorijama izabranica selektora Ljubomira Obradovića, dobro poznatog stručnjaka zrenjaninskoj publici. Obradović, naime, obavlja i funkciju prvog trenera rukometaša Proletera.

     

    Najefikasnija u redovima Srbije bila je Stoiljković sa sedam postignutih pogodaka. U stopu su je pratile Liščević sa šest, kao i Lavko i Graovac – Krpež Slezak, koje su po pet puta zatresle mrežu Poljakinja.

     

    Pročitajte još: Reprezentativka Srbije Jelena Lavko posetila svoju nekadašnju školu

     

    Bila je ovo jedna od najboljih igara reprezentativaka Srbije u poslednjih nekoliko godina, koja je naš tim približila plasmanu na SP.

     

    Revanš meč je na programu u četvrtak u Lubinu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport