• ŽELJKO TRAJKOVIĆ: Deo rvača uključen je u volonterske akcije

    Sportisti, pa tako i rvači, poštuju sve mere države u borbi protiv virusa korona, i izbegavaju nepotrebno izlaganje riziku, kaže predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković. Deo njih uključen je u volontiranje, a ostali u kućnim uslovima imaju trenažni proces.   – Zdravlje je sada na prvom mestu. Cela planeta je u borbi sa koronom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽELJKO TRAJKOVIĆ: Deo rvača uključen je u volonterske akcije

    Sportisti, pa tako i rvači, poštuju sve mere države u borbi protiv virusa korona, i izbegavaju nepotrebno izlaganje riziku, kaže predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković. Deo njih uključen je u volontiranje, a ostali u kućnim uslovima imaju trenažni proces.

     

    – Zdravlje je sada na prvom mestu. Cela planeta je u borbi sa koronom i to je sada i za nas imperativ. Rvači, koji nisu uključeni u volonterske akcije, vežbaju kod kuće. Naravno, koliko to uslovi omogućavaju. Postoji redovna komunikacija i sa saveznim trenerom i stručnim štabom reprezentacije, i svi dobijaju detaljne instrukcije dva puta dnevno – kaže za portal zrenjaninski.com Željko Trajković.

     

    Pročitajte još: Sjajni Dimitrije Levajac pauzu iskoristio da bi se posvetio sestri i bratu

     

    On napominje da su, očekivano, odložene Olimpijske igre u Tokiju, za koje su naši rvači Mate Nemeš, Mihail Kadžaja i Stevan Micić već ispunili olimpijsku normu, ali da to sada nije tema.

     

    – Ostanite kod kuće. Ako svi budemo savesni i disciplinovani, nekoliko nedelja nas deli od izlaska iz krizne situacije, sa što manje posledica. A mi ćemo onda sa puno motivacije dočekati 2021. godinu, spremni za osvajanje olimpijskih medalja – poručuje čelnik jednog od naših najtrofejnijih sportova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport