• Zbog epidemije koronavirusa odložen Grand prix – Kup Zrenjanina

    Grand prix – Kup Zrenjanina, tradicionalno plivačko takmičenje koje se održava u Zrenjaninu, odloženo je zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane koronavirusom.   Odluku o odlaganju plivačke manifestacije, koja svake godine okupi veliki broj takmičara. doneo je domaćin ovog takmičenja – Plivački klub Proleter.   „Nakon više razgovora sa nadležnima morali smo, nažalost, da donesemo odluku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zbog epidemije koronavirusa odložen Grand prix – Kup Zrenjanina

    Grand prix – Kup Zrenjanina, tradicionalno plivačko takmičenje koje se održava u Zrenjaninu, odloženo je zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane koronavirusom.

     

    Odluku o odlaganju plivačke manifestacije, koja svake godine okupi veliki broj takmičara. doneo je domaćin ovog takmičenja – Plivački klub Proleter.

     

    „Nakon više razgovora sa nadležnima morali smo, nažalost, da donesemo odluku o odlaganju takmičenja Grand prix – Kup Zrenjanina. Ovakva odluka je usledila jer je trenutna epidemiološka situacija u zemlji i regionu takva da je nemoguće organizovati takmičenje uz mere koje su na snazi“, poručili su iz zrenjaninskog Plivačkog kluba Proleter.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Obeleženo pet godina od smrti legendarnog Ranka Žeravice

     

    U klubu napominju da će, ukoliko bude mogućnosti, takmičenje biti održano krajem ove ili početkom sledeće godine.

     

    Grand prix – Kup Zrenjanina godinama privlači najbolje plivače iz Srbije i sveta koji učestvuju u četvorodnevnom takmičarskom programu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport