• Žarko Čabarkapa novi sportski direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda

    Nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije, košarkaš Finiksa i Golden Stejta i sportski direktor ABA lige, Žarko Čabarkapa, novi je sportski direktor KK Crvena zvezda mts.   Žarko Čabarkapa je rođen 21. maja 1981. godine u Zrenjaninu. Osvajač je zlatne medalje na SP u Indijanapolisu. Igrao je u NBA ligi za ekipe Sansa i Voriorsa. Igračku karijeru […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Žarko Čabarkapa novi sportski direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda

    Nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije, košarkaš Finiksa i Golden Stejta i sportski direktor ABA lige, Žarko Čabarkapa, novi je sportski direktor KK Crvena zvezda mts.

     

    Žarko Čabarkapa je rođen 21. maja 1981. godine u Zrenjaninu. Osvajač je zlatne medalje na SP u Indijanapolisu. Igrao je u NBA ligi za ekipe Sansa i Voriorsa. Igračku karijeru je prerano morao da prekine zbog povrede leđa. Nakon toga, posebno od 2015. godine, izgradio se kao sportski radnik. Bio je jedan od najzaslužnijih za razvoj nove ABA lige, i to u ulozi sportskog direktora regionalnog takmičenja.

     

    Pročitajte još: Iskusni trener Zoran Kujundžić novo pojačanje Kajak kluba Begej

     

    Žarko Čabarkapa će biti svojevrsna spona između predsednika, celokupnog sportskog dela KK Crvena zvezda mts (uključujući i mlađe selekcije) i menadžmenta kluba. Filip Sunturlić, kao generalni direktor kluba, i Nebojša Ilić, kao tim menadžer prvog tima Crvene zvezde, dobijaju saradnika zaduženog za kompletna sportska pitanja. Sva trojica će usko sarađivati sa trenerom Milanom Tomićem u svakodnevnom radu kluba.

     

    – Očekujem da se Žarko, kao čovek iz košarke i sjajan poznavalac prilika u evropskoj i regionalnoj košarci, brzo uključi u rad KK Crvena zvezda i donese nove stvari u naš menadžment – rekao je Filip Sunturlić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport