• Iskusni trener Zoran Kujundžić novo pojačanje Kajak kluba Begej

    Iskusni trener Zoran Kujundžić novo je pojačanje Kajak kluba Begej, saopštio je danas ovaj klub.   Kajakaši Begeja započeli su pripreme za narednu takmičarsku sezonu. U prostorijama kluba okupili su se takmčari koji su upoznati sa planom rada za naredni period.   „U narednu sezonu ulazimo još ambicioznije. Takmičari su spremni da još predanije rade, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Iskusni trener Zoran Kujundžić novo pojačanje Kajak kluba Begej

    Iskusni trener Zoran Kujundžić novo je pojačanje Kajak kluba Begej, saopštio je danas ovaj klub.

     

    Kajakaši Begeja započeli su pripreme za narednu takmičarsku sezonu. U prostorijama kluba okupili su se takmčari koji su upoznati sa planom rada za naredni period.

     

    „U narednu sezonu ulazimo još ambicioznije. Takmičari su spremni da još predanije rade, s ciljem da ostvare reprezentativni status u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji. A za to smo obezbedili sve uslove. U tom poslu će nam pomoći iskusni stručnjak Zoran Kujundžić, koji je donedavno bio trener jedne od najboljih juniorki na internacionalnoj sceni“, saopštio je KK Begej.

     

    Pročitajte još: Najavljen četvrti Zrenjaninski polumaraton, do sada više od 700 prijavljenih

     

    Inače, u takmičarskoj 2019. godini kajakaši Begeja su na zvaničnim nacionalnim i internacionalnim takmičenjima osvojili ukupno 19 medalja. Od toga, pet zlatnih i po sedam srebrnih i bronzanih. To je najbolji rezultat u bližoj istoriji kluba.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport