• Zahvaljujući ovim učenicama Medicinske škole gimnastika još živi u našem gradu

    Na međuokružnom školskom takmičenju u gimnastici, ženska ekipa Medicinske škole iz Zrenjanina je u A2 zoni zauzela četvrto mesto. Medicinska škola se našla iza Gimnazije „Isidora Sekulić“ iz Novog Sada, Beogradske gimnazije i Gimnazije „Borislav Petrov Braca“ iz Vršca.   Ekipa Medicinske škole prethodno je pobedila na opštinskom i okružnom takmičenju u gimnastici. Tim pobedama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zahvaljujući ovim učenicama Medicinske škole gimnastika još živi u našem gradu

    Na međuokružnom školskom takmičenju u gimnastici, ženska ekipa Medicinske škole iz Zrenjanina je u A2 zoni zauzela četvrto mesto. Medicinska škola se našla iza Gimnazije „Isidora Sekulić“ iz Novog Sada, Beogradske gimnazije i Gimnazije „Borislav Petrov Braca“ iz Vršca.

     

    Ekipa Medicinske škole prethodno je pobedila na opštinskom i okružnom takmičenju u gimnastici. Tim pobedama je obezbedila plasman na međuokružno takmičenje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Priznanje Zrenjanincima: Samolovcu i Vukeliću funkcije u Savezu za tradicionalni karate

     

    Za ekipu škole nastupala je Mirjana Ludoški, učenica odeljenja III5 – farmaceutski tehničar, koja je tokom osnovne škole trenirala u Sokolskom društvu Vojvodine, sa trenerom Ljubicom Inić.

     

    Članica tima bila je i Jovana Kojić, učenica IV3 – medicinska sestra-tehničar, koja je tokom osnovne škole trenirala u Sokolskom društvu „Soko“ iz Zrenjanina, sa trenerima Biljanom i Markom Protićem.

     

    U timu je bila i Nataša Šarban, učenica IV1 – medicinska sestra-tehničar, koja je do osmog razreda trenirala u OŠ „Bratstvo“ iz Aradca, sa trenerom Marjenom Križman, a kasnije sa Biljanom i Markom Protićem.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takmičila se i Teodora Tomić, učenica odeljenja I6 – kozmetički tehničar, koja trenira u Sokolskom društvu „Soko“ iz Zrenjanina, sa trenerom Brankicom Isakov. Teodora je na okružnom takmičenju osvojila prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji, a sedmo na međuokružnom takmičenju u Novom Sadu.

     

    Ekipu Medicinske škole u gimnastici vodila je profesorka Magdalena Eremić.

     

    ekipa medicinske škole

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport