Sport Vesti Zrenjanin

Priznanje Zrenjanincima: Samolovcu i Vukeliću funkcije u Savezu za tradicionalni karate

goran samolovac i nikola vukelić na karate seminaru

Goran Samolovac izabran je za člana Izvršnog odbora Saveza za tradicionalni karate Srbije, dok je Nikola Vukelić izabran za generalnog sekretara pomenutog saveza, saopštio je Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina, čiji su oni članovi.

 

Godišnja skupština saveza održana je u Zrenjaninu i usledila je nakon karate seminara, čiji je tehnički organizator bio Banatski cvet. Seminar je bio otvorenog tipa za sve majstore karatea.

 

PROČITAJTE JOŠ: Boks klub Banat: Strahinja Rašović pobedio u finalu, Andrej Racić osvojio srebro

 

Banatski cvet su predstavljali Goran Samolovac, Nikola Vukelić, Srđan Marić, Vladimir Samolovac, Sandra Bundić, Filip Mihajlović, Jovana Radović, Ilija Momirski i Nebojša Lolić.

 

Događaju su prisustvovali i funkcioneri Fudokan saveza Srbije, kao i Svetske fudokan federacije Aleksandar Simić, Igor Gajić, Goran Krsmanović i Miloš Senić.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

U prvom delu seminara održano je predavanje, a predavač je bio Goran Samolovac. Potom je predavanje, uz praktičan rad, održao profesor dr Vladimir Jorga.

 

nikola vukelić i vladimir jorga
Nikola Vukelić i Vladimir Jorga

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak