• Za takmičare i trenere Odbojkaškog kluba Proleter prošla godina bila veoma uspešna

    Za takmičare i trenere Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina prošla godina je, bez obzira na sve okolnosti, bila veoma uspešna, ocenjuju u ovom klubu.   – Naši seniori su, prema bilansu uspešnosti, na kraju polusezone u Drugoj ligi Srbije, zauzeli šesto mesto. U ligi se takmiči 12 klubova i, u teškoj godini koja je za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Za takmičare i trenere Odbojkaškog kluba Proleter prošla godina bila veoma uspešna

    Za takmičare i trenere Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina prošla godina je, bez obzira na sve okolnosti, bila veoma uspešna, ocenjuju u ovom klubu.

     

    – Naši seniori su, prema bilansu uspešnosti, na kraju polusezone u Drugoj ligi Srbije, zauzeli šesto mesto. U ligi se takmiči 12 klubova i, u teškoj godini koja je za nama, to je veliki uspeh. Jedan deo dobrih igrača je otišao iz kluba, ne zato što nisu hteli da treniraju i igraju, nego što su zbog studija napustili naš grad – rekao je trener Predrag Tanacković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Juniorska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Novom Bečeju

     

    Seniorke se takmiče u Prvoj vojvođanskoj ligi, grupa Jug, i na kraju polusezone zauzele su treće mesto na tabeli, što je odličan plasman. Pionirke su, pak, izborile plasman na prvenstvo Vojvodine.

     

    takmičari odbojkaškog kluba proleter

     

    Takmičari Odbojkaškog kluba Proleter osvojili i pojedinačne nagrade

     

    Pionirska selekcija dečaka ostvarila je uspeh, kako u okviru prvenstva Vojvodine, gde je zauzela treće mesto na tabeli, tako i na turnirima. U oktobru su, u Kruševcu, bili pobednici turnira „Šarengradski kup 2022“, gde su osvojili i pojedinačne nagrade. Miloš Smiljanski je proglašen za najboljeg igrača na turniru (MVP), Aleksej Jelisić za najboljeg korektora, a Marko Zečar za najboljeg dizača na turniru. Na 13. međunarodnom Novogodišnjem festivalu odbojke dečaci su zauzeli visoko četvrto mesto, što je zaista dobar rezultat.

     

    – Najmlađi odbojkaši bili su prvaci države u pretpionirskoj konkurenciji, kao i šampioni Vojvodine. Ovo je kruna jednog dugačkog puta, na kom je bilo mnogo rada, emocija i strpljenja. Titula je dokaz da Zrenjanin ima veliki potencijal u odbojci, mnogo talentovane dece i nadamo se da će doći do veće popularizacije ovog prelepog sporta – ističe Tanacković.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Uskoro startuje nastavak takmičarske sezone u kojoj predstoji dosta izazova. Do tada, zrenjaninski odbojkaši, nakon kraće praznične pauze, nastavljaju sa intenzivnim radom i treninzima. U klubu se nadaju da će im ova godina biti bolja, lepša i još uspešnija.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport