• Vuča kamiona, nošenje konstrukcije od 420 kilograma… Snagatori spremaju pravi spektakl

    Takmičenje snagatora, u okviru drugog kola Lige šampiona strongmena (Strongman champions league) biće održano u subotu, 20. maja, na platou ispred Kristalne dvorane u Zrenjaninu, s početkom u 16 časova. Trgovinski lanac Gomex jedan je od pokrovitelja ovog događaja.   Kako je najavljeno, u Zrenjaninu će nastupiti takmičari iz 14 zemalja. Oni će se nadmetati […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vuča kamiona, nošenje konstrukcije od 420 kilograma… Snagatori spremaju pravi spektakl

    Takmičenje snagatora, u okviru drugog kola Lige šampiona strongmena (Strongman champions league) biće održano u subotu, 20. maja, na platou ispred Kristalne dvorane u Zrenjaninu, s početkom u 16 časova. Trgovinski lanac Gomex jedan je od pokrovitelja ovog događaja.

     

    Kako je najavljeno, u Zrenjaninu će nastupiti takmičari iz 14 zemalja. Oni će se nadmetati u pet disciplina: vuča kamiona do 15 tona, nošenje dva kofera od po 140 kilograma, podizanje buradi od 150 kilograma, nošenje konstrukcije od 420 kilograma sa devojkama i raspeće dva vozila.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VREME JE ZA REKREACIJU: Patike po super ceni!

     

    Jedini predstavnik Srbije na ovom takmičenju biće Nemanja Nemo Tasić. Pored njega, nastupiće Ervin Toots iz Estonije, Andy Black iz Škotske, Gavin Bilton iz Velike Britanije, Kelvin de Ruiter iz Holandije, Fatih Karaca iz Turske, Evans Nana iz Belgije, Andrea Invernizzi iz Italije, Dennis Kohlruss iz Nemačke, Jonathan Cotton iz Sjedinjenih Američkih Država, Dado Stroil iz Bosne i Hercegovine, Peter Juhasz iz Mađarske, Jarkko Mehtala iz Finske i Hristo Muskov iz Bugarske.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičari Atletskog kluba Proleter potvrdili dobru formu pred državno prvenstvo

     

    Na ovaj način, grad Zrenjanin se našao na listi 13 destinacija širom sveta gde će se tokom ove godine održavati takmičenja za najjačeg čoveka na planeti. Biće to prvi put da se Strongman champions league održava u gradu na Begeju. Svi zainteresovani moći će potpuno besplatno da prisustvuju ovom takmičenju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport