• Takmičari Atletskog kluba Proleter potvrdili dobru formu pred državno prvenstvo

    Takmičari Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina uspešno su nastupili na prvenstvu Vojvodine za pionire i pionirke i potvrdili dobru formu pred državno prvenstvo koje ih očekuje za vikend.   Najuspešniji je bio Aleksa Bajin, sa dve osvojene srebrne medalje, u trkama na 100 metara prepone i na 300 metara, u kojima je postavio i lične […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičari Atletskog kluba Proleter potvrdili dobru formu pred državno prvenstvo

    Takmičari Atletskog kluba Proleter iz Zrenjanina uspešno su nastupili na prvenstvu Vojvodine za pionire i pionirke i potvrdili dobru formu pred državno prvenstvo koje ih očekuje za vikend.

     

    Najuspešniji je bio Aleksa Bajin, sa dve osvojene srebrne medalje, u trkama na 100 metara prepone i na 300 metara, u kojima je postavio i lične rekorde.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VREME JE ZA REKREACIJU: Patike po super ceni!

     

    Teodora Antonić osvojila je srebrnu medalju u trci na 300 metara, a u trci na 100 metara je istrčala lični rekord.

     

    Tea Mašić je postigla lični rekord u bacanju diska i osvojila srebrnu medalju. Srebrom se okitio i Ivan Bajin u bacanju kugle.

     

    Dobro je trčala i Katarina Ćurčin na 100 metara, postigla je lični rekord i malo je falilo da osvoji medalju. Petra Dimitrijević je postavila lični rekord na 80 metara sa preponama.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prvo mesto u prvoj diviziji: Fudbalerke Hendi sporta odbranile prošlogodišnju titulu

     

    – Zadovoljan sam rezultatima koje su takmičari Atletskog kluba Proleter postigli na vojvođanskom šampionatu. Ovo je bila odlična proba pred državno prvenstvo. Da smo dobro tempirali formu govori činjenica da su mnogi takmičari postigli lične rekorde. Očekujemo žetvu medalja, pogotovo imajući u vidu da naš takmičar Ognjen Popov, zbog povrede, nije nastupio sada, ali će biti spreman za takmičenje za vikend – kaže za portal zrenjaninski.com trener AK Proleter Mladen Grujić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport