• Vojvođanska liga Istok: Slađan Novković zatresao mrežu domaćina

    Veoma zanimljivi mečevi viđeni su na premijernim duelima Vojvođanske lige „Istok“.   Fudbaleri Naftagasa iz Elemira uknjižili su u subotu prva tri boda. Oni su na domaćem terenu rezultatom 1:0 savladali ekipu Radničkog iz Kovina. Jedini gol na meču delo je Miloša Miloševića u 43. minutu.   OFK Begej iz Žitišta slavio je u subotu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojvođanska liga Istok: Slađan Novković zatresao mrežu domaćina

    Veoma zanimljivi mečevi viđeni su na premijernim duelima Vojvođanske lige „Istok“.

     

    Fudbaleri Naftagasa iz Elemira uknjižili su u subotu prva tri boda. Oni su na domaćem terenu rezultatom 1:0 savladali ekipu Radničkog iz Kovina. Jedini gol na meču delo je Miloša Miloševića u 43. minutu.

     

    OFK Begej iz Žitišta slavio je u subotu na gostovanju u Sutjesci rezultatom 1:6. Iako je domaći Radnički poveo sa 1:0 preko Kukolja, na poluvreme se otišlo sa nerešenim rezultatom 1:1. Pogodak u nadoknadnom vremenu prvog dela igre postigao je kapiten gostiju Milošević. Drugih četrdeset pet minuta u potpunosti su pripali Žitištanima, koji su u tom delu susreta čak pet puta uspeli da zatresu mrežu domaćina. U strelce su se upisali dvostruki egzekutor Vlaučin, zatim Marko Novak, Mijatović i Savo Delić.

     

    Novajlija u ligi, ekipa Omladinac FAM iz Botoša, u nedelju je gostovala u Čenti protiv ekipe Banata, te ostvarila pobedu rezultatom 0:1 u svom debiju u ovom rangu takmičenja. Jedini strelac na utakmici bio je iskusni Slađan Novković u poslednjem minutu prvog poluvremena.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Startovao srpskoligaški karavan: Radnički doneo bod, Perležani poraženi

     

    Od ostalih rezultata treba istaći da su Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva i Krajina iz Krajišnika podelili bodove odigravši nerešeno 1:1. Jedinstvo iz Novog Bečeja poraženo je na gostovanju u Omoljici od ekipe Mladosti rezultatom 5:2, dok je Budućnost iz Srpske Crnje na svom terenu savladala Proleter iz Banatskog Karlovca rezultatom 4:3.

     

    U narednom kolu, u Žitištu nas očekuje derbi meč. Na noge ekipi OFK Begej dolazi FK Naftagas iz Elemira. Omladinac FAM će na domaćem terenu dočekati ekipu Crvene Zvezde iz Vojvode Stepe.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport