• Startovao srpskoligaški karavan: Radnički doneo bod, Perležani poraženi

    Fudbalska groznica ponovo trese sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svetu. Izuzevši Super ligu, koja je startovala nešto ranije, u vikendu za nama počela su prvenstva u gotovo svim ostalim fudbalskim rangovima takmičenja na teritoriji Srbije. Srpskoligaški karavan je već u prvom kolu doneo mnoštvo zanimljivih duela.   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doneli su bod […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Startovao srpskoligaški karavan: Radnički doneo bod, Perležani poraženi

    Fudbalska groznica ponovo trese sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svetu. Izuzevši Super ligu, koja je startovala nešto ranije, u vikendu za nama počela su prvenstva u gotovo svim ostalim fudbalskim rangovima takmičenja na teritoriji Srbije. Srpskoligaški karavan je već u prvom kolu doneo mnoštvo zanimljivih duela.

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doneli su bod sa gostovanja protiv novajlije u ligi, ekipe Tise iz Adorjana. Crveno-crni su odigrali 2:2, iako su na poluvremenu gubili rezultatom 2:0. Golove za Zrenjanince postigli su Ognjen Dučić i Predrag Radosavljević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin i Beograd nastavljaju da jačaju sportsku saradnju

     

    ognjen dučić
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Ekipa Vojvodine 1928 iz Perleza pretrpela je ubedljiv poraz na gostovanju u Starim Banovcima. Domaći FK Dunav savladao je Perležane rezultatom 3:0.

     

    Sportska redakcija portala zrenjaninski.com na premijeri sezone 2020/21. posetila je Sakule, gde su se na stadionu Sveti Nikola sastali domaći Borac i još jedan novajlija u ligi, ekipa Jedinstva iz Stare Pazove. Iako su domaći tokom većeg dela prvog poluvremena imali inicijativu, veliki pad u igri u nastavku meča prouzrokovao je da gostujuća ekipa na premijernom meču u ovom rangu takmičenja postigne tri gola, te na taj način zasluženo odnese kući sva tri boda.

     

    fk borac - fk jedinstvo
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Treba napomenuti da ekipa Borca u poslednjim trenucima meča nije iskoristila kazneni udarac sa jedanaest metara. Odlični čuvar mreže Jedinstva Lazar Jovišić maestralno je odbranio šut Dejana Galića sa penala.

     

    U narednom kolu, zrenjaninski Radnički biće domaćin ekipi Mladosti iz Novog Sada. Perležani će na svom terenu ugostiti Slogu iz Čonoplje, dok će ekipa Borca iz Sakula gostovati u Somboru, Radničkom 1912.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    fk borac - fk jedinstvo
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin