• Vojislav Trajković proglašen za najboljeg rvačkog trenera u Srbiji

    Trener rvača Proletera iz Zrenjanina Vojislav Trajković proglašen je za najboljeg trenera u Srbiji za 2022. godinu. Trajković je i jedan od trenera reprezentacije Srbije.   – Biti proglašen za najboljeg trenera u ovako uspešnoj rvačkoj sezoni, kakva je bila 2022. godina, zaista je veliko priznanje i dočekao sam ga sa velikom srećom – kaže […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojislav Trajković proglašen za najboljeg rvačkog trenera u Srbiji

    Trener rvača Proletera iz Zrenjanina Vojislav Trajković proglašen je za najboljeg trenera u Srbiji za 2022. godinu. Trajković je i jedan od trenera reprezentacije Srbije.

     

    – Biti proglašen za najboljeg trenera u ovako uspešnoj rvačkoj sezoni, kakva je bila 2022. godina, zaista je veliko priznanje i dočekao sam ga sa velikom srećom – kaže Vojislav Trajković za portal zrenjaninski.com.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mladi princ ringa: Dario Tomić je vanserijski talenat, opet je oduševio sudije i publiku

     

    Rvači Proletera su osvojili 18. titulu šampiona države, a Trajkoviću je sa zrenjaninskim rvačima ovo šesta titula.

     

    – U Proleteru se radi sistematično i na duge staze. Uvek razmišljamo o onima koji treba da naslede velikane i ovu sezonu su u većem delu izneli baš mladi rvači. Uspesi mladih Kojića i Đukića na evropskim i balkanskim prvenstvima rezultat su rada u klubu i reprezentaciji, ali i garancija da Proleter ima budućnost. To samo znači da se u klubu radi pametno, uporno, da se daje šansa mladima i da se planira unapred. Sve to je formula za uspeh – ističe Trajković.

     

    Godina koja polako ističe biće upamćena po velikim uspesima srpskog rvanja.

     

    – Bronza Alija Arsalana na Evropskom prvenstvu u Budimpešti bila je tek početak. Usledila su četiri zlata na Svetskom prvenstvu u Beogradu, što je ogroman uspeh. Dodajem i medalje mladih Branka Đukića na kadetskom šampionatu Evrope i Branka Kovačevića na Evropskom prvenstvu do 23 godine. Uopšte ne brinem za budućnost rvanja u Srbiji jer je već došlo do smene generacija, a medalje su nastavile da se nižu. Mi smo to planirali i uz veliki rad, posvećenost i znanje, rezultati su stigli. Zato priznanje dodatno prija ali i obavezuje – zaključuje Vojislav Trajković.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport