• Vojislav Gagić osvojio srebro na državnom prvenstvu u atletici

    Sa državnog prvenstva u atletici za mlađe juniore, koje je prošlog vikenda održano u Sremskoj Mitrovici, Atletski klub Proleter iz Zrenjanina vratio se sa jednom medaljom. Takmičar ovog kluba Vojislav Gagić osvojio je srebro.   – U trci na 2000 metara stiplčez, naš član Vojislav Gagić osvojio je srebrnu medalju. Rezultat koji je postigao – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojislav Gagić osvojio srebro na državnom prvenstvu u atletici

    Sa državnog prvenstva u atletici za mlađe juniore, koje je prošlog vikenda održano u Sremskoj Mitrovici, Atletski klub Proleter iz Zrenjanina vratio se sa jednom medaljom. Takmičar ovog kluba Vojislav Gagić osvojio je srebro.

     

    – U trci na 2000 metara stiplčez, naš član Vojislav Gagić osvojio je srebrnu medalju. Rezultat koji je postigao – 6.24, ujedno je i njegov lični rekord – kaže za portal zrenjaninski.com Mladen Grujić, trener Proletera.

     

    Grujić je zadovoljan učešćem zrenjaninskih atletičara, jer je, kako kaže, bilo još nekoliko odličnih nastupa i ličnih rekorda.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Remi na početku nove sezone: SAS odigrao nerešeno u Loznici

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport