• Remi na početku nove sezone: SAS odigrao nerešeno u Loznici

    KMF Loznica Grad 2018 – KMF SAS 4:4 (poluvreme 3:1)   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a remijem je otpočela sezonu 2020/21. Zrenjaninci su u okviru 1. kola Druge lige Srbije, na gostovanju u Loznici, odigrali 4:4 sa KMF Loznica Grad 2018, debitantom u drugoligaškom karavanu.   Silovito su domaći započeli ovaj susret, te su već u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Remi na početku nove sezone: SAS odigrao nerešeno u Loznici

    KMF Loznica Grad 2018 – KMF SAS 4:4 (poluvreme 3:1)

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a remijem je otpočela sezonu 2020/21. Zrenjaninci su u okviru 1. kola Druge lige Srbije, na gostovanju u Loznici, odigrali 4:4 sa KMF Loznica Grad 2018, debitantom u drugoligaškom karavanu.

     

    Silovito su domaći započeli ovaj susret, te su već u 11. minutu imali velikih 2:0 u svoju korist. Radenković je u 14. minutu sjajnim prodorom i pogotkom sa sedam metara smanjio rezultat na 2:1. Lozničani su, potom, golom u poslednjem minutu prvog poluvremena otišli na odmor uz prednost od 3:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izvojevali pobede: Uspešan vikend za kadete Proletera i Radničkog (Foto)

     

    Smanjuju Zrenjaninci na 3:2 u 25. minutu golom Runjevca, da bi do izjednačenja stigli sedam minuta kasnije. Strelac pogotka za poravnanje rezultata bio je Novković. Lozničani ponovo stižu u vođstvo u 34. minutu, ali izabranici Milivoja Batinice ipak uspevaju da se dokopaju boda sa ovog susreta. Golom Radenkovića dva minuta pre kraja duela postavljen je konačan rezultat 4:4.

     

    Svoj debi na domaćem parketu u novoj sezoni Zrenjaninci će imati u petak, 25. septembra, kada će dočekati ekipu KMF Banjica.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport