• Vladimir Stankov (FK Budućnost): Srpska Crnja je nadomak ostvarenja sna

    Dve najbolje ekipe ove sezone u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin, Budućnost iz Srpske Crnje i Rusanda iz Melenaca, odmerile su snage prošlog vikenda.   Iz ovog susreta kao pobednici su izašli momci u plavo-belim dresovima, pa se Budućnost sa nova tri boda učvrstila na prvom mestu. Rezultat je bio 1:0 u korist Crnjana, a gol […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vladimir Stankov (FK Budućnost): Srpska Crnja je nadomak ostvarenja sna

    Dve najbolje ekipe ove sezone u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin, Budućnost iz Srpske Crnje i Rusanda iz Melenaca, odmerile su snage prošlog vikenda.

     

    Iz ovog susreta kao pobednici su izašli momci u plavo-belim dresovima, pa se Budućnost sa nova tri boda učvrstila na prvom mestu. Rezultat je bio 1:0 u korist Crnjana, a gol je postigao Goran Vlaučin.

     

    „Kada je najteže, pokazali smo karakter, odlučnost, nepokolebljivost i timski duh. Sve ono što krasi šampione. Osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rusandu, sedam kola do kraja prvenstva, daje nam za pravo da verujemo da je proslava ulaska to jest povratka u toliko željenu Vojvođansku ligu blizu. Sada samo mirne glave treba privesti kraju fudbalsku bajku koja je otpočela prošlog leta. Ipak, nema opuštanja, idemo do kraja. Po pehar“, poručuju iz FK Budućnost.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva osvojilo Kup Fudbalskog saveza područja Zrenjanin

     

    Da su plavo-beli nadomak ostvarenja sna veruje i Vladimir Stankov, momak rođen 23. avgusta 2003. godine, koji je zimus pojačao redove Budućnosti. Bivši igrač Radničkog iz Zrenjanina, OFK Beograd i Sinđelića, koji igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog, u Budućnost, u kojoj je i stasavao, vratio se u zimskom prelaznom roku iz Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva.

     

    – Za sada sve ide po planu. Dve ključne utakmice i dva derbija okončana su u našu korist. Pokazali smo da možemo, a na nama je da nastavimo u istom ritmu i pokušamo što pre da dođemo do cilja. A to je titula – kaže za portal zrenjaninski.com Vladimir Stankov.

     

    Ne bi trebalo da bude opuštanja

     

    Svestan je Stankov da ima još da se igra i da ne bi trebalo da bude opuštanja u redovima jesenjeg prvaka.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Naši protivnici ulaze u utakmice sa dodatnim motivom, a to je pobeda nad vodećim timom na tabeli. To nam stvara dodatnu opreznost. Fokus nam je, naravno, na sledećoj utakmici protiv ASK-a iz Aradca, koju počinjemo bez nekoliko standardnih igrača. U svakom slučaju, sve je na nama – zaključuje Vladimir Stankov.

     

    fudbalski klub budućnost srpska crnja
    Foto: Goran Birimac/Birimac Photography

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport