• Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva osvojilo Kup Fudbalskog saveza područja Zrenjanin

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva osvojio je Kup Fudbalskog saveza područja Zrenjanin.   Karađorđevčani su danas u finalu Kupa FSP Zrenjanin, na svom terenu, savladali Crvenu zvezdu iz Ruskog Sela rezultatom 2:1. Golove za Jedinstvo postigli su Jovan Mijatović i Žarko Matić.   PROČITAJTE JOŠ: MSK iz Mihajlova pobedom nad Vojvodinom uspešno nastavio prolećni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva osvojilo Kup Fudbalskog saveza područja Zrenjanin

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva osvojio je Kup Fudbalskog saveza područja Zrenjanin.

     

    Karađorđevčani su danas u finalu Kupa FSP Zrenjanin, na svom terenu, savladali Crvenu zvezdu iz Ruskog Sela rezultatom 2:1. Golove za Jedinstvo postigli su Jovan Mijatović i Žarko Matić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: MSK iz Mihajlova pobedom nad Vojvodinom uspešno nastavio prolećni deo prvenstva

     

    – Osvajanjem pehara smo spasili sezonu. Ove godine smo se oprostili od ulaska u srpskoligaško društvo. Pokušaćemo da sačuvamo ekipu i da se organizujemo za sledeću takmičarsku sezonu, pa i po četvrti put da pokušamo da iz Vojvođanske lige „Istok“ uđemo u Srpsku ligu „Vojvodina“. Naredna sezona nudi mogućnost drugoplasiranim ekipama vojvođanskih liga baraž plus trećeplasiranoj ekipi. U svakom slučaju, nema odustajanja – izjavio je za portal zrenjaninski.com potpredsednik FK Jedinstvo Dragan Radaković.

     

     

    Posle 23 odigrana kola, Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva se nalazi na trećem mestu na tabeli, sa 45 bodova, devet manje od prvoplasirane Kikinde.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Već jedanaest godina boravimo u Vojvođanskoj ligi „Istok“. Kao i na svakom početku, bilo je teško, ali poslednje četiri godine smo među prve tri ekipe, uvek sa željom da budemo prvaci i da osetimo slast srpskoligaškog fudbala. Banatsko Karađorđevo to zaslužuje. Toliko publike iz sela, pa i okolnih mesta, bude prisutno na stadionu i pruža nam podršku, da je to u rangu prvoligaških susreta. To nam uliva energiju da ćemo i mi zaigrati u Srpskoj ligi – naglasio je Dragan Radaković.

     

    kup fsp zrenjanin
    Foto: FK Jedinstvo

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport