• Vladimir Pajdački odbranio titulu prvaka Vojvodine, Petar Kamjanac se plasirao u finale

    Boks klub Petrovgrad iz Zrenjanina učestvovao je na ovogodišnjem prvenstvu Vojvodine, održanom prošlog vikenda u Novom Sadu. Ovaj zrenjaninski klub su predstavljala četvorica takmičara u seniorskoj konkurenciji.   Prvi je nastupio Jovan Đuričić u kategoriji do 63,5kg. Nažalost, on je izgubio u tesnoj borbi za finale i ostao je na bronzanoj medalji.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vladimir Pajdački odbranio titulu prvaka Vojvodine, Petar Kamjanac se plasirao u finale

    Boks klub Petrovgrad iz Zrenjanina učestvovao je na ovogodišnjem prvenstvu Vojvodine, održanom prošlog vikenda u Novom Sadu. Ovaj zrenjaninski klub su predstavljala četvorica takmičara u seniorskoj konkurenciji.

     

    Prvi je nastupio Jovan Đuričić u kategoriji do 63,5kg. Nažalost, on je izgubio u tesnoj borbi za finale i ostao je na bronzanoj medalji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odličan vikend za Džudo klub Proleter: Sjajni takmičari, ali i organizatori velikih događaja

     

    U kategoriji do 67kg nastupio je Luka Grbušić, koji je u prvoj borbi slavio posle pobede prekidom u trećoj rundi. U drugom meču, odnosno polufinalu, sačekao ga je mnogo iskusniji protivnik koji mu je naneo poraz. I Luka se okitio bronzanom medaljom.

     

    – On je pokazao da, iako nema mnogo mečeva, može da se suprotstavi i mnogo iskusnijem od sebe – kaže za portal zrenjaninski.com njegov trener Stanimir Đurović.

     

    U kategoriji do 86kg nastupio je Vladimir Pajdački. Savladao je protivnika prekidom u drugoj rundi i time po četvrti put odbranio titulu prvaka Vojvodine.

     

    Takođe, u kategoriji do 67kg nastupio je Petar Kamjanac. On je savladao protivnika nokautom u drugoj rundi.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zbog velike konkurencije u ovoj kategoriji, Petar Kamjanac će finalni meč imati u sledećem kolu lige – ističe trener Đurović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport