• Odličan vikend za Džudo klub Proleter: Sjajni takmičari, ali i organizatori velikih događaja

    Proteklog vikenda održana su dva velika takmičenja na kojima je uspešno nastupio i Džudo klub Proleter iz Zrenjanina.   Na seniorskom prvenstvu države, na kom su učestvovala 194 takmičara iz cele Srbije, fantastičan uspeh je postigao Milan Bulaja, jedan od najuspešnijih takmičara Proletera. Iako je tek ušao u juniorsku konkurenciju, Bulaja je pokazao da je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan vikend za Džudo klub Proleter: Sjajni takmičari, ali i organizatori velikih događaja

    Proteklog vikenda održana su dva velika takmičenja na kojima je uspešno nastupio i Džudo klub Proleter iz Zrenjanina.

     

    Na seniorskom prvenstvu države, na kom su učestvovala 194 takmičara iz cele Srbije, fantastičan uspeh je postigao Milan Bulaja, jedan od najuspešnijih takmičara Proletera. Iako je tek ušao u juniorsku konkurenciju, Bulaja je pokazao da je vešt i među seniorima. Imao je četiri meča od kojih je u tri pobedio. Na taj način je zauzeo treće mesto i osvojio bronzanu medalju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uprkos spornoj sudijskoj odluci, bokseri Banata opet pokazali klasu

     

    Dušan Sarić i Marko Delić su imali manje sreće, pa nisu uspeli da dođu do borbi za medalju.

     

    milan bulaja

     

    Nedelja je bila veliki dan za Džudo klub Proleter, jer je organizovao 40. tradicionalni međunarodni džudo turnir „8. mart“.

     

    – Turnir je održan u Kristalnoj dvorani i ambijent je bio zaista neverovatan. Bilo je ukupno 619 takmičara iz 52 kluba. Ugostili smo ekipe iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Rumunije i Bugarske, kao i klubove iz cele Srbije – kaže trener Džudo kluba Proleter Tomislav Kohajm.

     

    Proleter je nastupio sa 64 takmičara, na kraju turnira je ubedljivo trijumfovao i pokazao zavidan kvalitet i veliku bazu kluba sa puno nove dece.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Turnir je ocenjen najvišom ocenom i jedan je od najbolje organizovanih ikada u Srbiji. Naučili smo puno ove godine i sigurni smo da ćemo već naredne podići nivo kvaliteta za još jedan stepenik – ističe Kohajm.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport