• Vladimir Jovanović i Velibor Nešović debitovali za Radnički (Foto)

    Novajlije u redovima Fudbalskog kluba Radnički, napadači Vladimir Jovanović i Velibor Nešović, debitovali su prošlog vikenda na utakmici koju su zrenjaninski crveno-crni odigrali na domaćem terenu protiv Radničkog 1912 iz Sombora.   U četvrtom kolu Srpske lige „Vojvodina“ slavili su gosti rezultatom 2:1, a Jovanović je imao nekoliko šansi da se upiše u listu strelaca. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vladimir Jovanović i Velibor Nešović debitovali za Radnički (Foto)

    Novajlije u redovima Fudbalskog kluba Radnički, napadači Vladimir Jovanović i Velibor Nešović, debitovali su prošlog vikenda na utakmici koju su zrenjaninski crveno-crni odigrali na domaćem terenu protiv Radničkog 1912 iz Sombora.

     

    U četvrtom kolu Srpske lige „Vojvodina“ slavili su gosti rezultatom 2:1, a Jovanović je imao nekoliko šansi da se upiše u listu strelaca.

     

    Momak koji je rođen 2001. godine u Šidu veliko je pojačanje za Zrenjanince. Reč je o fudbaleru koji je prethodno, kao igrač Javora iz Ivanjice, nastupao u Superligi Srbije. U pitanju je bivši omladinski reprezentativac Srbije, koji je u mlađim kategorijama igrao za Partizan, Brodarac i Radnički iz Šida.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja Brankovan u dvostrukoj ulozi: Rukometna golmanka na fudbalskom golu

     

    vladimir jovanović

     

    – U Javoru sam proveo dve godine i to mi je bio prvi seniorski klub. Raskinuo sam ugovor sa namerom da dođem u niži rang takmičenja, kako bih imao priliku da igram i da se vratim u formu u kojoj sam bio kao omladinac – kaže za portal zrenjaninski.com Vladimir Jovanović.

     

    Jovanović je u Javoru nastupao na poziciji krila, dok će u Radničkom predvoditi napad. Kaže da je do saradnje sa klubom iz grada na Begeju došlo sasvim slučajno.

     

    – Gledao sam utakmicu između 1. maja i Radničkog. Tom prilikom sa mnom u društvu su bili čuveni igrači zrenjaninskog Proletera Radoslav Bebić i Dragoslav Jaha. Pričali su mi o Zrenjaninu, o Proleteru, o zrenjaninskom fudbalu. Svidela mi se priča, pa su mi rekli da mogu da me povežu sa ljudima iz Radničkog. U tom momentu nisam imao klub. Bilo je ponuda iz Severne Makedonije i Slovenije, ali sam želeo da ostanem ovde i da pređem u niži rang takmičenja. I tako je došlo do saradnje sa mojim novim klubom – ističe Jovanović, koji se nada da će da pomogne ekipi da ostvari što bolji rezultat.

     

    velibor nešović

     

    Velibor Nešović: Odlično u novoj sredini

     

    Prošlog vikenda se prvi put u crveno-crnom dresu, na prvenstvenoj utakmici, našao i Velibor Veljko Nešović iz Čačka, koji je rođen 1998. godine. Prošao je mlađe selekcije Mladosti u Čačku, a igrao je i za Borac, Javor iz Ivanjice, Slobodu iz Čačka, Mladost iz Lučana i čačanski Polet.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Našli smo najbolje rešenje da dođem u Zrenjanin. Ovo je fudbalski grad, ekipa je mlada i željna dokazivanja, što meni odgovara. Odlično sam dočekan u klubu, kako od strane uprave, tako i trenera Predraga Kandića i saigrača. Svi su zaista sjajni. Pravi je užitak sarađivati sa ovim momcima. Nadam se da ću dati doprinos pobedama ekipe i da ćemo ostvariti što bolji plasman na tabeli – zaključio je Velibor Nešović u izjavi za portal zrenjaninski.com.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport