• Vladimir Ivić se vratio u Tel Aviv: Sa Makabijem u nove pobede

    Proslavljeni srpski fudbalski trener, Zrenjaninac Vladimir Ivić, počeo je drugi mandat na trenerskoj klupi Fudbalskog kluba Makabi iz Tel Aviva.   On je juče izvršio prozivku igrača i ozvaničio početak priprema za novu sezonu.   PROČITAJTE JOŠ: MSK iz Mihajlova osvojio šampionsku titulu i ostvario istorijski uspeh   Klub iz Tel Aviva je objavio da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vladimir Ivić se vratio u Tel Aviv: Sa Makabijem u nove pobede

    Proslavljeni srpski fudbalski trener, Zrenjaninac Vladimir Ivić, počeo je drugi mandat na trenerskoj klupi Fudbalskog kluba Makabi iz Tel Aviva.

     

    On je juče izvršio prozivku igrača i ozvaničio početak priprema za novu sezonu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: MSK iz Mihajlova osvojio šampionsku titulu i ostvario istorijski uspeh

     

    Klub iz Tel Aviva je objavio da se Vladimir Ivić vraća u Makabi na još dve sezone, a asistiraće mu Miloš Veselinović, Siniša Gogić i Hristos Kelpekis, kao trener golmana, kao i kondicioni trener Pavlos Gocis.

     

    – Radujem se ponovnoj bliskoj saradnji sa Vladimirom. Uveren sam da će se on i njegovi saradnici fokusirati na radnu etiku neophodnu za uspeh – izjavio je vlasnik kluba Mič Goldhar.

     

    Ivić je u izjavi za zvanični klupski sajt kazao da se raduje novom izazovu i da je fokusiran na naporan rad, kako bi ekipa postigla zacrtane ciljeve.

     

    Ivić je imenovan za glavnog trenera i u leto 2018. i u svojoj prvoj sezoni (2018/19) je doveo Makabi do titule prvaka sa razlikom od 31 boda između najbližeg pratioca – Makabi Haife. Pored toga, trijumfovao je i u Toto kupu. Pod Ivićevim rukovodstvom, Makabi je uspeh ponovio i u sezoni 2019/20.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U leto 2020. Ivić se preselio u Englesku i imenovan je za menadžera Votforda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Bravo Vladimire ! Niti lepseg , niti sposobnijeg !!! Blago Vukici koja te rodila! Ponosna sam što sam mu bila predavač u školi !

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin