• MSK iz Mihajlova osvojio šampionsku titulu i ostvario istorijski uspeh

    Fudbalski klub MSK iz Mihajlova osvojio je šampionsku titulu u A ligi Fudbalskog saveza grada Zrenjanina i ostvario istorijski uspeh plasiravši se u Područnu ligu.   Prvo mesto MSK je podelio sa ekipom Jaše Tomića. Međutim, presudilo je to što su fudbaleri iz Mihajlova bili bolji u oba susreta.   PROČITAJTE JOŠ: Fudbalski savez Srbije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MSK iz Mihajlova osvojio šampionsku titulu i ostvario istorijski uspeh

    Fudbalski klub MSK iz Mihajlova osvojio je šampionsku titulu u A ligi Fudbalskog saveza grada Zrenjanina i ostvario istorijski uspeh plasiravši se u Područnu ligu.

     

    Prvo mesto MSK je podelio sa ekipom Jaše Tomića. Međutim, presudilo je to što su fudbaleri iz Mihajlova bili bolji u oba susreta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbalski savez Srbije izrazio spremnost da pomogne Zrenjaninu

     

    Za prvo mesto zasluženo im je pripao šampionski pehar, a pehar je zaslužio i Gabrijel Isak, prvi strelac lige, koji je u 26 utakmica postigao 35 golova.

     

    fudbalski klub msk mihajlovo
    Foto: FK MSK

     

    – Presrećni smo jer se ovo prvi put događa u istoriji kluba, koji postoji od 1957. godine. Bili smo prvaci i 1986. godine, ali tada nije bio ovakav način organizovanja ligaškog takmičenja. Ovo je najveći uspeh kluba za koji su zaslužni tim, trener, uprava, ali i celo selo – kaže Jožef Makan, predsednik uprave MSK Mihajlovo.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za MSK Mihajlovo ove sezone su igrali Oskar Gujaš, Vladan Čurović, Gabrijel Isak, Danijel Zomba, Zoran Penjin, Marko Govedar, Tihomir Jakovljev, Šandor Buka, Saša Vorgić, Nenad Životin, Vladimir Grubor, Isak Denis, Adrijan Sekošan, Ervin Tot, Aleksandar Dražić, Nemanja Narančić, Nemanja Konstantinov, Laslo Norbert i Arnold Haladi.

     

    Trener ekipe je Milivoj Markov.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport