• VK Proleter korak bliže plasmanu u elitno društvo srpskog vaterpola!

    VK NBG Vukovi – VK Proleter 6:7 (1:2, 2:2, 3:2, 0:1)   Zrenjanine, raduj se. Vaterpolisti VK Proleter slavili su u derbiju prvenstva Prve B lige i napravili veliki korak ka zacrtanom cilju – plasmanu u elitno društvo srpskog vaterpola. Oni su u nedelju, 9. februara, na beogradskom bazenu „11. april“ savladali ekipu NBG Vukovi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VK Proleter korak bliže plasmanu u elitno društvo srpskog vaterpola!

    VK NBG Vukovi – VK Proleter 6:7 (1:2, 2:2, 3:2, 0:1)

     

    Zrenjanine, raduj se. Vaterpolisti VK Proleter slavili su u derbiju prvenstva Prve B lige i napravili veliki korak ka zacrtanom cilju – plasmanu u elitno društvo srpskog vaterpola. Oni su u nedelju, 9. februara, na beogradskom bazenu „11. april“ savladali ekipu NBG Vukovi rezultatom 6:7, te na taj način ekipi Aleksandra Šapića naneli prvi ovosezonski poraz.

     

    Najefikasniji u redovima Zrenjaninaca bio je Tomičević sa tri postignuta pogotka. Po jedanput su se u listu strelaca upisali Milošević, Andrejević, Rašković i Katić.

     

    Pročitajte još: KMF SAS osvojio važne bodove i pobegao iz opasne zone (Foto)

     

    Nakon 10 odigranih kola, izabranici Nenada Vasilovskog se nalaze na deobi od prvog do trećeg mesta sa ukupno sakupljenih 27 bodova, odnosno skorom od devet pobeda i samo jednim porazom.

     

    U narednom, 11. kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda, na zrenjaninskom Gradskom bazenu očekuje nas još jedan spektakl. Ekipa Proletera će u derbiju kola dočekati još jednog pretendenta za plasman u Prvu A ligu, VK Valis iz Valjeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin