• KMF SAS osvojio važne bodove i pobegao iz opasne zone (Foto)

    KMF SAS – KMF Metalac Kolorado 4:2 (poluvreme 2:1)   Veoma zanimljiva i neizvesna futsal utakmica odigrana je u nedelju, 9. februara, u Kristalnoj dvorani. Ekipa KMF SAS je pobedom od 4:2 nad gornjemilanovačkim timom KMF Metalac Kolorado osvojila važne bodove, kojim je uspela da napravi beg iz opasne zone na tabeli. Nakon 12 odigranih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KMF SAS osvojio važne bodove i pobegao iz opasne zone (Foto)

    KMF SAS – KMF Metalac Kolorado 4:2 (poluvreme 2:1)

     

    Veoma zanimljiva i neizvesna futsal utakmica odigrana je u nedelju, 9. februara, u Kristalnoj dvorani. Ekipa KMF SAS je pobedom od 4:2 nad gornjemilanovačkim timom KMF Metalac Kolorado osvojila važne bodove, kojim je uspela da napravi beg iz opasne zone na tabeli. Nakon 12 odigranih kola, četa Milivoja Batinice zauzima sedmo mesto sa ukupno osvojenih 16 bodova.

     

    Pročitajte još: Prijateljski meč u Rumuniji završen nerešenim rezultatom

     

    Zrenjaninci su poveli već u petom minutu susreta pogotkom Branislava Lojpura. Nakon polukontre, u jedanaestom minutu, Jovica Petrović pogađa kontra ugao gola domaćih za izjednačenje na 1:1. U poslednjim trenucima prvog dela igre, posle izvedenog auta, Radenković odlično prima loptu i šalje je u nebranjeni deo gola Metalca za 2:1.

     

     

    Na 3:1 za SAS u dvadeset trećem minutu povećava Šarenac, da bi samo dva minuta kasnije, nakon greške Delića u odbrani, Petrović iskoristio poklon i postigao svoj drugi gol na meču za 3:2. Pogodak za konačnih 4:2 delo je Arnautovića u poslednjem minutu susreta.

     

    Pročitajte još: Sve teža situacija za rukometaše Proletera nakon poraza u Pančevu

     

    U narednom kolu, koje je na programu 14. februara, zrenjaninskom SAS-u sledi neugodno gostovanje u Bujanovcu protiv ekipe KMF Zufo.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport