• Višnja Blagojev na velikoj međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih

    Na velikoj međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih Zrenjanin će imati svoju predstavnicu. Među najmlađim učesnicima državnog finala devete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih bila je i mlada zrenjaninska atletičarka Višnja Blagojev.   Višnja je plasman na državno finale, koje je održano u Vrnjačkoj Banji, ostvarila odličnim rezultatom na regionalnom finalu Igara u Kikindi. U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Višnja Blagojev na velikoj međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih

    Na velikoj međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih Zrenjanin će imati svoju predstavnicu. Među najmlađim učesnicima državnog finala devete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih bila je i mlada zrenjaninska atletičarka Višnja Blagojev.

     

    Višnja je plasman na državno finale, koje je održano u Vrnjačkoj Banji, ostvarila odličnim rezultatom na regionalnom finalu Igara u Kikindi. U trci koja je održana na trgu u Vrnjačkoj Banji, Višnja Blagojev je osvojila drugo mesto i okitila se srebrnom medaljom. Trčala je u kategoriji devojčica 2011. godište i mlađe.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičari Boks kluba Banat pozvani na pripreme reprezentacije

     

    Posle sedam dana takmičenja, put za Split izborila su deca iz više od 20 mesta u Srbiji, u deset sportskih disciplina.

     

    Marija Mihajlović, predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, izjavila je da je na kraju devete sezone Igara ponosna na sve što je njen tim uradio.

     

    – Igre su i ove godine dobile poverenje dece, roditelja, trenera, nastavnika…. Tokom devete sezone je organizovano preko 80 događaja u više od 50 mesta širom Srbije – kazala je Mihajlović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Međunarodna završnica održava se od 15. do 20. avgusta u Splitu. Na zasluženo mini letovanje, pored najboljih učesnika iz Srbije, stižu i pobednici državnih finala iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport