• Takmičari Boks kluba Banat pozvani na pripreme reprezentacije

    Takmičari Boks kluba Banat iz Zrenjanina će, nakon niza uspešnih nastupa, na poziv selektora reprezentacije Srbije, u narednom periodu prisustvovati bazičnim pripremama nacionalne selekcije.   Kadet Tadija Eremić će pripreme odraditi na Paliću od 12. do 30. jula. Junior Strahinja Rašović će u istom periodu biti na Zlatiboru, na pripremama reprezentacije.   PROČITAJTE JOŠ: Ognjen […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičari Boks kluba Banat pozvani na pripreme reprezentacije

    Takmičari Boks kluba Banat iz Zrenjanina će, nakon niza uspešnih nastupa, na poziv selektora reprezentacije Srbije, u narednom periodu prisustvovati bazičnim pripremama nacionalne selekcije.

     

    Kadet Tadija Eremić će pripreme odraditi na Paliću od 12. do 30. jula. Junior Strahinja Rašović će u istom periodu biti na Zlatiboru, na pripremama reprezentacije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ognjen Kovačević predstavljao Srbiju na Evropskom juniorskom prvenstvu

     

    Dario Tomić bazične pripreme odradiće takođe na Zlatiboru, ali u periodu od 31. jula do 21. avgusta.

     

    Nakon ovih priprema mladi bokseri će, kako bi što spremnije dočekali predstojeća takmičenja na međunarodnom nivou, podizati formu u matičnom klubu do sledećeg okupljanja sa reprezentacijom.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Počastvovani smo pozivom koji je upućen trojici naših takmičara. Oni to svakako zaslužuju. Verujemo da će im ove pripreme biti vetar u leđa za nastavak takmičenja na svim nivoima“, kažu u Boks klubu Banat.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport