• Viktor Nemeš vicešampion Evrope: Rvač Proletera osvojio srebro u Zagrebu

    Reprezentativac Srbije i član Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Viktor Nemeš vicešampion je Evrope. Nemeš je večeras osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.   On je u finalnoj borbi grčko-rimskim stilom u kategoriji do 77 kilograma izgubio od Malkasa Amojana iz Jermenije rezultatom 6:4.   PROČITAJTE JOŠ: Pretpioniri OK Proleter prvaci Vojvodine – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Viktor Nemeš vicešampion Evrope: Rvač Proletera osvojio srebro u Zagrebu

    Reprezentativac Srbije i član Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Viktor Nemeš vicešampion je Evrope. Nemeš je večeras osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

     

    On je u finalnoj borbi grčko-rimskim stilom u kategoriji do 77 kilograma izgubio od Malkasa Amojana iz Jermenije rezultatom 6:4.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pretpioniri OK Proleter prvaci Vojvodine – plasirali se na državno prvenstvo!

     

    Jermen Amojan je tako odbranio titulu evropskog šampiona, a Nemešu je nedostajalo i malo sreće pošto je poražen u poslednjim sekundama meča.

     

    Viktor Nemeš je u finalnoj borbi bio u vođstvu tokom celog meča, a rezultat je sedam sekundi pre kraja druge runde glasio 4:1. Jermen je tada iznenadnim zahvatom preokrenuo rezultat i Viktoru nije preostalo ništa nego da mu čestita na pobedi.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nemešu je ovo već četvrto odličje na evropskim prvenstvima pošto u svojoj riznici trofeja već ima dva srebra i jednu bronzu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport