• Pretpioniri OK Proleter prvaci Vojvodine – plasirali se na državno prvenstvo!

    Na današnjem pokrajinskom prvenstvu u odbojci za pretpionirsku selekciju, dečaci OK Proleter iz Zrenjanina postali su šampioni Vojvodine.   Oni su prvo pobedili odličnu ekipu OK Stražilovo rezultatom 3:1 u setovima, a potom večeras u finalnoj utakmici i ekipu SK Volley iz Novog Sada rezultatom 3:0, po setovima 25:16, 25:23 i 25:10. Za MVP turnira […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pretpioniri OK Proleter prvaci Vojvodine – plasirali se na državno prvenstvo!

    Na današnjem pokrajinskom prvenstvu u odbojci za pretpionirsku selekciju, dečaci OK Proleter iz Zrenjanina postali su šampioni Vojvodine.

     

    Oni su prvo pobedili odličnu ekipu OK Stražilovo rezultatom 3:1 u setovima, a potom večeras u finalnoj utakmici i ekipu SK Volley iz Novog Sada rezultatom 3:0, po setovima 25:16, 25:23 i 25:10. Za MVP turnira proglašen je kapiten Proletera Nikola Funduk, a za najboljeg libera Uroš Zarin.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičari Kajak kluba Begej imali još jedan uspešan vikend

     

    – Momci su igrali odlično i ostavili su srce na terenu. Ovo je jedna sjajna generacija talentovane dece i ponosan sam na njih. U junu nam predstoji državno prvenstvo, a mesto odigravanja saznaćemo uskoro – rekao je trener OK Proleter Darko Jančić.

     

     

    On se u ime dečaka i svoje lično ime zahvalio divnoj publici i navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu.

     

    – Pružili su veliku podršku našim momcima. Bez njih ova pobeda ne bi imala ovakav sjaj – dodao je Jančić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za Proleter su igrali: Stankov, Funduk, Tančić, Stoiljkovski, Rakić, Nikin, Šegrt, Popmijatov, Kličković, Đakovački, Tripković, Zarin, Nešić i Eremić.

     

    Sutra devojčice igraju pretpionirsko prvenstvo Vojvodine i prvu utakmicu imaju u 10 časova. Igraju protiv ekipe Jedinstva iz Stare Pazove.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport