• Viktor Nemeš 2020. okončao osvajanjem bronze na Svetskom kupu

    Viktor Nemeš, rvač zrenjaninskog Proletera, standardni reprezentativac Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom i osvajač bronzane medalje na Svetskom kupu održanom u Beogradu, godinu koju smo ispratili ocenjuje i kao dobru i kao lošu.   – S jedne strane, izostala su takmičenja za koja sam se pripremao a, s druge, posle dužeg vremena proveo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Viktor Nemeš 2020. okončao osvajanjem bronze na Svetskom kupu

    Viktor Nemeš, rvač zrenjaninskog Proletera, standardni reprezentativac Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom i osvajač bronzane medalje na Svetskom kupu održanom u Beogradu, godinu koju smo ispratili ocenjuje i kao dobru i kao lošu.

     

    – S jedne strane, izostala su takmičenja za koja sam se pripremao a, s druge, posle dužeg vremena proveo sam lepe dane sa svojom porodicom i devojkom – kaže Viktor Nemeš za portal zrenjaninski.com.

     

    Početkom godine planova je bilo mnogo, a najvažniji je svakako bilo osvajanje norme za učešće na Olimpijskim igrama.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dragan Bojat: “Dete Partizana” spremno da zaigra za prvi tim (Foto)

     

    – Prvo je odloženo takmičenje, a onda i Olimpijske igre. Ipak, sve vreme sam trenirao i trudio se da održim snagu i kondiciju. Sreća je što je i moj brat blizanac rvač, pa sam imao sparing partnera. U sobi smo postavili strunjaču, u dvorištu sam dizao tegove… Pod parolom „snađi se“, karantin i policijski sat sam proveo trenirajući. Kad su počeli treninzi u klubu, već je sve bilo lakše – priča Viktor.

     

    Bronzanom medaljom koju je osvojio na Svetskom kupu Viktor je zadovoljan.

     

    – Uvek može bolje, ali ovaj rezultat je sasvim solidan. Planova za dogodine ima mnogo, a najvažniji je svakako osvajanje norme za Olimpijadu. Uveren sam da je to dostižan cilj. Očekuje me evropsko prvenstvo u aprilu, još jedna provera u julu, pa ako sve bude išlo po planu, Olimpijske igre u avgustu. Siguran sam da će naredna godina biti mnogo bolja, stigla je i vakcina… Mislim da će sve biti u redu – završava razgovor za naš portal Viktor Nemeš.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport