• Vid Sarić (Omladinac FAM): Nadamo se boljim rezultatima u narednom periodu

    Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša poražen je u nedelju, u 11. kolu Vojvođanske lige „Istok“, od Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva rezultatom 1:3. Strelac jedinog gola za domaćine bio je Žarko Đokić u 32. minutu utakmice, dok su golove za goste postigli Aleksandar Grban u 9, Jovan Kujundžić u 66. i Đorđe Korać u 90. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vid Sarić (Omladinac FAM): Nadamo se boljim rezultatima u narednom periodu

    Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša poražen je u nedelju, u 11. kolu Vojvođanske lige „Istok“, od Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva rezultatom 1:3. Strelac jedinog gola za domaćine bio je Žarko Đokić u 32. minutu utakmice, dok su golove za goste postigli Aleksandar Grban u 9, Jovan Kujundžić u 66. i Đorđe Korać u 90. minutu.

     

    – Malo slabije smo počeli utakmicu. Prvih 15 minuta protivnik je imao veći posed lopte i kontrolisao je igru. Posle centaršuta i odbitka primili smo gol za 0:1. Taj pogodak nas je probudio, krenuli smo jače da igramo i stvorili smo dve stopostotne šanse. Usledio je i neverovatan šut Đokića, ali je golman Jedinstva briljirao – komentariše za portal zrenjaninski.com jučerašnju utakmicu štoper Omladinca Vid Sarić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dragutin Jegdić, umetnik i borac: Master likovnih umetnosti u borilačkoj areni

     

    Nakon faula počinjenog nad igračem Omladinca, na 18 – 19 metara od gola Jedinstva, Botošani su stigli do pogotka, a strelac je bio Žarko Đokić. Poluvreme je završeno rezultatom 1:1.

     

    – Drugo poluvreme krenuli smo solidno, ali ubrzo je došlo do pada snage u pojedinim igračima. Nažalost, ni brojčano nismo bili najbolji, tako da smo morali da izguramo sa onim što imamo. Borili smo se, svi do jednog, ali primili smo gol za 1:2, nakon njihovog prekida, a nedugo potom i za 1:3. Momci su dali sve od sebe, a bolja ekipa je pobedila – zaključio je Sarić.

     

    Posle jedanaest odigranih kola, FK Omladinac FAM je sa 12. pao na 14. poziciju na tabeli, sa ukupno osvojenih 11 bodova i skorom od dve pobede, pet remija i četiri poraza.

     

    – Nadamo se boljim rezultatima u narednom periodu. Vredno radimo, momci su pravi i potrebno je malo sreće i bolje realizacije. Takođe, nadam se da ću se u nastavku prvenstva upisati u listu strelaca – dodaje naš sagovornik.

     

    vid sarić
    Foto: Zoran Ilijašev

     

    U klubu se oseća odlično

     

    Inače, Vid Sarić, 190 centimetara visoki štoper, rođen je 17. februara 2003. godine u Zrenjaninu. Fudbal trenira od svoje osme godine i prve fudbalske korake načinio je u Zadrugaru iz Lazareva, odakle je ubrzo prešao u Proleter iz Zrenjanina, a zatim i u Radnički. Odatle je otišao u Botoš.

     

    – U Omladinac sam došao posle razgovora sa bivšim trenerom Miroslavom Simanićem. U klubu se osećam odlično, zbog same atmosfere, dobrih momaka, kvalitetnih treninga i trenutnog trenera Dragana Jovića – naglašava Sarić.

     

    S ozbirom na to da studira na Sportskom fakultetu u Novom Sadu, gde i živi, Vid putuje u Botoš na treninge.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – To mi za sada polazi za rukom, jer su mi obaveze na fakultetu uglavnom prepodne, dok su treninzi u Botošu u poslepodnevnim časovima. Putujem sa saigračem Žarkom Đokićem ili autobusom – kaže Vid Sarić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport