• Vezista Budućnosti Jovan Tomin upisao i peti pogodak u ovoj sezoni (Foto)

    Budućnost iz Srpske Crnje je u okviru 13. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin, na domaćem terenu, ubedljivo savladala Mladost iz Lukićeva rezultatom 4:0 (2:0). Najmlađi član tima iz sela na samoj granici sa Rumunijom, vezista Jovan Tomin, na ovoj utakmici je postigao jedan pogodak i ubeležio jednu asistenciju.   Tomin je rođen 28. jula 2004. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vezista Budućnosti Jovan Tomin upisao i peti pogodak u ovoj sezoni (Foto)

    Budućnost iz Srpske Crnje je u okviru 13. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin, na domaćem terenu, ubedljivo savladala Mladost iz Lukićeva rezultatom 4:0 (2:0). Najmlađi član tima iz sela na samoj granici sa Rumunijom, vezista Jovan Tomin, na ovoj utakmici je postigao jedan pogodak i ubeležio jednu asistenciju.

     

    Tomin je rođen 28. jula 2004. i sa sedam godina je počeo da trenira fudbal u rodnom selu, upravo u Budućnosti. Po završetku osnovne škole prešao je u zrenjaninski Sporto, a zatim se vratio u Budućnost i ovo mu je prva sezona sa prvim timom.

     

    jovan tomin

     

    PROČITAJTE JOŠ: Saša Santovac novi predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina

     

    – Trener mi je ukazao poverenje, redovno mi daje šansu i u startnoj sam postavi. U početku je bilo teško, čak sam imao i tremu, ali sada sam zadovoljan. Ovu takmičarsku sezonu smo krenuli zaista dobro. Međutim, u nastavku smo malo posustali, kako je počela da nam opada kondicija. Srećom, u poslednje vreme smo se opet podigli. Igramo na zadovoljavajućem nivou, što smo dokazali i u subotu, pobedom nad gostima iz Lukićeva – kaže za portal zrenjaninski.com Jovan Tomin, koji se u dosadašnjem delu trke pet puta upisao u listu strelaca.

     

    jovan tomin

     

    Budućnost trenutno na petom mestu na tabeli

     

    Posle 13 odigranih kola, Budućnost se i dalje nalazi na petom mestu na tabeli, sa ukupno osvojena 23 boda.

     

    – Lično bih bio zadovoljan da jesenji deo prvenstva završimo na ovom mestu na tabeli. Kada je startovala aktuelna sezona, mislili smo da ćemo moći, barem kroz baraž, da se vratimo u Vojvođansku ligu Istok, iz koje smo ispali prošle sezone. Sada nam je bitno samo da ostanemo u kondiciji i da nam se klub ne ugasi. To bi bila velika šteta za Srpsku Crnju – navodi Tomin.

     

    jovan tomin

     

    On objašnjava da pojedini igrači, zbog obaveza na poslu, nisu u mogućnosti redovno da treniraju. To se svakako oseti i na terenu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Dešava se nekada da nas na treningu bude po petorica – šestorica. Bilo bi baš ružno da se klub ugasi, pogotovo pred značajan jubilej koji nas očekuje naredne godine, a to je stogodišnjica postojanja Budućnosti. Nadam se da ćemo opstati i da će se u Srpskoj Crnji još dugo igrati fudbal – navodi Jovan Tomin.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport