• Saša Santovac novi predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina

    Saša Santovac novi je predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, odlučeno je na današnjoj Izbornoj skupštini FSG, održanoj u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.   – Svi mi u gradu se sa nostalgijom sećamo vremena kada je Proleter igrao Super ligu i kada su ovde dolazili Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i mnogi drugi klubovi. Mi danas […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Saša Santovac novi predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina

    Saša Santovac novi je predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, odlučeno je na današnjoj Izbornoj skupštini FSG, održanoj u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    – Svi mi u gradu se sa nostalgijom sećamo vremena kada je Proleter igrao Super ligu i kada su ovde dolazili Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i mnogi drugi klubovi. Mi danas imamo jednu obavezu, prema svima koji su nosili dres tog Proletera i ponosno isticali da su iz Zrenjanina. Takođe, imamo obavezu i prema našoj deci. A ta obaveza je da vratimo zrenjaninski fudbal na fudbalsku mapu Srbije – kazao je Saša Santovac nakon izbora na mesto predsednika Fudbalskog saveza grada Zrenjanina.

     

    Santovac je istakao da je cilj nove uprave FSG Zrenjanin jak fudbal u gradu, ali i po selima.

     

    – Moj posao nije da budem ni trener, ni sudija, ni delegat, niti igrač. Moj posao je da okupim ljude koji su spremni da se žrtvuju i izdvoje svoje vreme i sredstva za fudbal i za fudbalske klubove. Cilj je mnogo bolja organizacija, kako saveza, tako i klubova – dodao je Santovac.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Olimpijac sa Begeja: Ove nedelje premijera filma o Miloradu Stanulovu

     

    On je podsetio da Pokrajina i Grad Zrenjanin ulažu sredstva u rekonstrukciju Gradskog stadiona, dodajući da je završena javna nabavka za drugu fazu.

     

    Dodao je i da novu funkciju obavlja volonterski, bez ikakve nadoknade.

     

    izborna skupština fsg zrenjanin

     

    Ko je Saša Santovac?

     

    Saša Santovac je rođen 25. juna 1975. u Zrenjaninu. Po zanimanju je inženjer strukovnih studija, mašinske struke. Za poslanika u Skupštini AP Vojvodine biran je u tri saziva, gde je obavljao i ulogu šefa poslaničke grupe.

     

    Za odbornika u Skupštini grada Zrenjanina biran je u pet saziva Skupštine grada.

     

    Funkciju zamenika gradonačelnika Zrenjanina do sada je obavljao u dva mandata – od 2014. godine do 2016. godine i od 2016. godine.

     

    Oženjen je i otac jednog deteta.

     

    Mesto predsednika FSG Zrenjanin bilo je upražnjeno sedam meseci, nakon što je prethodni prvi čovek saveza Goran Starčević preminuo od posledica koronavirusa. Predrag Tatić je bio vršilac dužnosti predsednika od 21. aprila.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Današnjoj Izbornoj skupštini prisustvovali su i naši proslavljeni fudbaleri Darko Kovačević i Duško Tošić.

     

    izborna skupština fsg zrenjanin

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin