• Veslači Begeja 1883 na najlepši mogući način završili ovogodišnju sezonu

    Veslači Begeja 1883 iz Zrenjanina na najlepši mogući način su završili ovogodišnju sezonu. Na Novosadskoj daljinskoj regati, Veslački klub Begej 1883 nastupio je sa 12 takmičara i osvojio šest medalja.   Zlatne medalje osvojili su Miloš Lavirac u disciplini skif za kadete, Vuk Božić i Miloš Lavirac u dubl skulu za kadete, Iva Kostin, Nataša […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veslači Begeja 1883 na najlepši mogući način završili ovogodišnju sezonu

    Veslači Begeja 1883 iz Zrenjanina na najlepši mogući način su završili ovogodišnju sezonu. Na Novosadskoj daljinskoj regati, Veslački klub Begej 1883 nastupio je sa 12 takmičara i osvojio šest medalja.

     

    Zlatne medalje osvojili su Miloš Lavirac u disciplini skif za kadete, Vuk Božić i Miloš Lavirac u dubl skulu za kadete, Iva Kostin, Nataša Kojčić, Ines Jocić i Nađa Kikinđanin (kormilar) u disciplini osmerac za kadetkinje i Nađa Kikinđanin (kormilar) u osmercu za kadete.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Srđan Marić iz Italije u Zrenjanin donosi evropsko srebro i bronzu

     

     

    Bronzane medalje osvojili su Dušan Đukić u skifu za kadete, kao i Nataša Kojčić, Stanislava Jovin (VK Čurug), Ines Jocić i Iva Kostin u disciplini četverac skul za kadetkinje.

     

    Takmičari Ilija Ćopić, Vukašin Lužajić, Jovan Đukić i Luka Grujić zauzeli su četvrto mesto u disciplini četverac skul za kadete.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Trener ekipe bio je Milovan Antonović.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport