• Srđan Marić iz Italije u Zrenjanin donosi evropsko srebro i bronzu

    Takmičar i trener Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina Srđan Marić osvojio je dve medalje na 26. Evropskom fudokan šampionatu, koji je prošlog vikenda održan u italijanskom gradu Riminiju.   Na prvenstvu su učestvovali takmičari iz 25 zemalja. Tokom tri dana nastupili su kadeti, juniori, omladinci, mlađi seniori, seniori i veterani, u muškoj i ženskoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srđan Marić iz Italije u Zrenjanin donosi evropsko srebro i bronzu

    Takmičar i trener Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina Srđan Marić osvojio je dve medalje na 26. Evropskom fudokan šampionatu, koji je prošlog vikenda održan u italijanskom gradu Riminiju.

     

    Na prvenstvu su učestvovali takmičari iz 25 zemalja. Tokom tri dana nastupili su kadeti, juniori, omladinci, mlađi seniori, seniori i veterani, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vid Sarić (Omladinac FAM): Nadamo se boljim rezultatima u narednom periodu

     

    Srđan Marić je osvojio srebro u disciplini kumite tim, zajedno sa momcima iz Karate kluba Crvena zvezda, na čelu sa sjajnim trenerom Igorom Gajićem. Ovo, inače, nije prvi put da se bratski klubovi ujedinjuju na evropskom ili svetskom šampionatu.

     

    Marić je osvojio i bronzu u pojedinačnoj kategoriji. Obe medalje je osvojio u konkurenciji seniora.

     

    Banatski cvet je saopštio da ovaj klub trenutno u svojoj bogatoj riznici ima dva zlata sa evropskih šampionata, jedno srebro i šest bronzi, kao i bronzu sa Evropskog kupa kumite timova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Marić je do sada u Zrenjanin doneo sledeća odličja: 2018. bronzu sa Evropskog kupa kumite timova u Poljskoj, 2019. srebro i dve bronze sa Svetkog prvenstva u Nemačkoj, 2021. zlato sa Evropskog prvenstva u Srbiji i ove godine srebro i bronzu sa Evropskog prvenstva u Italiji.

     

    „Nastaviće se“, poručuju iz KK Banatski cvet.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport