• Velike zasluge za uspehe džudista ima ova trenerska trojka

    Tokom cele sezone mladi džudisti OJK Proleter nižu fantastične rezultate. Gotovo da ne prođe vikend a da naš portal ne informiše čitaoce o novim medaljama koje zrenjaninske džudoke donesu sa nekog od takmičenja.   Pored predanog i marljivog rada svih tih devojčica i dečaka, koji ponosno predstavljaju naš grad kako po Srbiji tako i u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Velike zasluge za uspehe džudista ima ova trenerska trojka

    Tokom cele sezone mladi džudisti OJK Proleter nižu fantastične rezultate. Gotovo da ne prođe vikend a da naš portal ne informiše čitaoce o novim medaljama koje zrenjaninske džudoke donesu sa nekog od takmičenja.

     

    Pored predanog i marljivog rada svih tih devojčica i dečaka, koji ponosno predstavljaju naš grad kako po Srbiji tako i u inostranstvu, velike zasluge za uspehe treba odati i trenerskoj trojki – Nikoli Savatoviću i braći Tomislavu i Ninoslavu Kohajmu.

     

    Uz svakodnevnu posvećenost treninzima u klubu, ova trojica vrhunskih poznavalaca borilačke veštine na tatamiju neretko odlaze i na seminare. To čine kako bi primenili nova znanja, stečena od najvećih svetskih majstora džudoa, i treninge u klubu podigli na još viši nivo.

     

    Pročitajte još: Sudijske greške uticale na krajnji ishod poslednja dva seta (Foto)

     

    – Proteklog vikenda, na dvodnevnom seminaru koji je održan u beogradskim Šumicama, imali smo čast i privilegiju da unapređujemo svoje znanje i učimo od Hiroši Katanišija iz Japana. U pitanju je vrhunski majstor džudoa i EJU ekspert. Predavanja su bila namenjena klupskim trenerima koji rade sa decom uzrasta od osam do dvanaest godina. Sve je urađeno u okviru projekta „Unapredi svoj klub“. Više od 170 trenera kako iz Srbije tako i iz regiona odazvalo se ovom događaju. Ni sam džudo ekspert iz Japana nije krio zadovoljstvo uspešnošću seminara. Bilo je ovo veliko iskustvo i veliki pomak u našem razvoju kao trenera – rekao je za portal zrenjaninski.com Tomislav Kohajm.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport