Sport Vesti Zrenjanin

Velike zasluge za uspehe džudista ima ova trenerska trojka

tomislav kohajm

Tokom cele sezone mladi džudisti OJK Proleter nižu fantastične rezultate. Gotovo da ne prođe vikend a da naš portal ne informiše čitaoce o novim medaljama koje zrenjaninske džudoke donesu sa nekog od takmičenja.

 

Pored predanog i marljivog rada svih tih devojčica i dečaka, koji ponosno predstavljaju naš grad kako po Srbiji tako i u inostranstvu, velike zasluge za uspehe treba odati i trenerskoj trojki – Nikoli Savatoviću i braći Tomislavu i Ninoslavu Kohajmu.

 

Uz svakodnevnu posvećenost treninzima u klubu, ova trojica vrhunskih poznavalaca borilačke veštine na tatamiju neretko odlaze i na seminare. To čine kako bi primenili nova znanja, stečena od najvećih svetskih majstora džudoa, i treninge u klubu podigli na još viši nivo.

 

Pročitajte još: Sudijske greške uticale na krajnji ishod poslednja dva seta (Foto)

 

– Proteklog vikenda, na dvodnevnom seminaru koji je održan u beogradskim Šumicama, imali smo čast i privilegiju da unapređujemo svoje znanje i učimo od Hiroši Katanišija iz Japana. U pitanju je vrhunski majstor džudoa i EJU ekspert. Predavanja su bila namenjena klupskim trenerima koji rade sa decom uzrasta od osam do dvanaest godina. Sve je urađeno u okviru projekta „Unapredi svoj klub“. Više od 170 trenera kako iz Srbije tako i iz regiona odazvalo se ovom događaju. Ni sam džudo ekspert iz Japana nije krio zadovoljstvo uspešnošću seminara. Bilo je ovo veliko iskustvo i veliki pomak u našem razvoju kao trenera – rekao je za portal zrenjaninski.com Tomislav Kohajm.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM