• Sudijske greške uticale na krajnji ishod poslednja dva seta (Foto)

    OK Proleter – OK Kulpin 1:3 (25:22, 12:25, 21:25, 20:25)   Veoma zanimljiv odbojkaški meč drugoligaškog karavana odigran je u nedelju, 17. novembra, u zrenjaninskoj dvorani Medison.   Utakmica 4. kola između domaćeg Proletera i gostiju iz Kulpina, trenutnih lidera na tabeli, svojim kvalitetom zadovoljila je stotinak prisutnih gledalaca na tribinama. Na žalost domaće publike, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sudijske greške uticale na krajnji ishod poslednja dva seta (Foto)

    OK Proleter – OK Kulpin 1:3 (25:22, 12:25, 21:25, 20:25)

     

    Veoma zanimljiv odbojkaški meč drugoligaškog karavana odigran je u nedelju, 17. novembra, u zrenjaninskoj dvorani Medison.

     

    Utakmica 4. kola između domaćeg Proletera i gostiju iz Kulpina, trenutnih lidera na tabeli, svojim kvalitetom zadovoljila je stotinak prisutnih gledalaca na tribinama. Na žalost domaće publike, favorizovani Kulpin izvojevao je pobedu od 3:1 i na taj način je naneo treći ovosezonski poraz izabranicima Predraga Tanackovića.

     

     

    Izuzevši drugi set, koji su gosti ubedljivo dobili, ostatak meča doneo je rezultatski veoma neizvesne setove. Oni su prelomljeni u samim završnicama. Treba istaći i nekoliko očiglednih sudijskih grešaka na štetu domaće ekipe. Te greške su, ispostaviće se, direktno uticale na krajnji ishod poslednja dva seta.

     

    Pročitajte još: SJAJNI ZRENJANINCI: Još jedna ubedljiva pobeda vaterpolista Proletera

     

    U narednom kolu, OK Proleter očekuje gostovanje u Bačkom Petrovcu, ekipi Mladosti, koja u dosadašnjem delu prvenstva nije osetila slast pobede, te je uz imenjake iz Nove Pazove prikovana za dno tabele.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport