• Velika pobeda Begeja u derbiju Vojvođanske lige (Foto)

    Fudbaleri Begeja iz Žitišta savladali su, u okviru 2. kola Vojvođanske lige „Istok“, ekipu Naftagasa iz Elemira rezultatom 3:2.   Utakmica je krenula žestoko. Već u 3. minutu sudija svira kazneni udarac za domaći tim, koji Golijanin sa bele tačke pretvara u pogodak za 1:0. Desetak minuta kasnije, Žitištani ostaju sa igračem manje, jer je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Velika pobeda Begeja u derbiju Vojvođanske lige (Foto)

    Fudbaleri Begeja iz Žitišta savladali su, u okviru 2. kola Vojvođanske lige „Istok“, ekipu Naftagasa iz Elemira rezultatom 3:2.

     

    Utakmica je krenula žestoko. Već u 3. minutu sudija svira kazneni udarac za domaći tim, koji Golijanin sa bele tačke pretvara u pogodak za 1:0. Desetak minuta kasnije, Žitištani ostaju sa igračem manje, jer je odbrambeni igrač domaćih Markov, nakon izgledne šanse „naftaša“, dobio direktan crveni karton.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sveti Đorđe počeo pripreme za narednu takmičarsku sezonu

     

    Fudbaleri Begeja od tog momenta usredsredili su se na odbranu. Narednih 75 minuta svoje šanse vrebali su isključivo iz kontranapada, Iz jedne od takvih, Žitištani u 53. minutu dolaze do 2:0. Strelac za crveno-bele bio je Vlaučin.

     

    fudbaleri begeja i naftagasa
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon primljenog drugog gola, Elemirci kreću na sve ili ništa. Preko Grbića i Stepanova stižu do izjednačenja. Iako su mnogi gledaoci, a bilo ih je oko 200, koji su zbog zabrane ulaska na tribine meč uglavnom posmatrali dovijajući se i gledajući preko zida stadiona, mislili da će utakmica biti završena rezultatom 2:2, u poslednjim trenucima susreta, nakon jednog slobodnog udarca pred golom gostiju, Marko Novak uspeva da zatrese mrežu nemoćnog golmana gostiju Baćana za 3:2 i veliko slavlje fudbalera Begeja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport