• Sveti Đorđe počeo pripreme za narednu takmičarsku sezonu

    Košarkaši KK Sveti Đorđe iz Žitišta počeli su pripreme za narednu sezonu.   – Pripreme smo počeli sa igračima iz Zrenjanina i okoline. Očekujemo da nam se uskoro pridruže i novoangažovani igrači iz Beograda – kaže za portal zrenjaninski.com trener ekipe Marko Boljac.   Žitištani su uspeli da se izbore za opstanak u Drugoj ligi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sveti Đorđe počeo pripreme za narednu takmičarsku sezonu

    Košarkaši KK Sveti Đorđe iz Žitišta počeli su pripreme za narednu sezonu.

     

    – Pripreme smo počeli sa igračima iz Zrenjanina i okoline. Očekujemo da nam se uskoro pridruže i novoangažovani igrači iz Beograda – kaže za portal zrenjaninski.com trener ekipe Marko Boljac.

     

    Žitištani su uspeli da se izbore za opstanak u Drugoj ligi Srbije, što je za ovu ekipu neverovatan uspeh.

     

    – Poremetila nas je pauza zbog pandemije, ali smatram da je šest nedelja priprema sasvim dovoljno da se ekipa uigra i igrači vrate u formu. Uslovi za trening su odlični, kako u Žitištu tako i u Banatskom Karađorđevu. Za početak, treniraćemo četiri puta u toku nedelje, a uskoro nas očekuju i prve prijateljske utakmice – ističe Boljac.

     

    košarkaški klub sveti đorđe

     

    Iako još zvanično nije odlučeno kada će ligaško takmičenje početi, Boljac kaže da se kao mogući datumi spominju poslednji vikend u septembru ili prvi u oktobru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kadeti Proletera i Radničkog ubeležili pobede na startu sezone (Foto)

     

    – Sveti Đorđe će sasvim sigurno biti spreman za početak takmičenja. Svi jedva čekamo prve utakmice posle ove dugačke pauze, i igrači i publika u Banatskom Karađorđevu, gde ćemo i ove sezone igrati takmičarske utakmice – dodaje Marko Boljac.

     

    košarkaški klub sveti đorđe

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport