• Velibor Mladenović kandidat za predsednika FSG Zrenjanin

    Izvršni odbor Fudbalskog saveza grada Zrenjanina je na sednici, održanoj prošlog petka u Kristalnoj dvorani, predložio da kandidat za predsednika FSG Zrenjanin bude Velibor Mladenovć. Ukoliko ovaj predlog bude prihvaćen, Mladenović će na čelu Fudbalskog saveza Zrenjanina biti naredne četiri godine.   Velibor Mladenovć (45) je nekadašnji fudbaler i trener sa A licencom. Dosadašnji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Velibor Mladenović kandidat za predsednika FSG Zrenjanin

    Izvršni odbor Fudbalskog saveza grada Zrenjanina je na sednici, održanoj prošlog petka u Kristalnoj dvorani, predložio da kandidat za predsednika FSG Zrenjanin bude Velibor Mladenovć. Ukoliko ovaj predlog bude prihvaćen, Mladenović će na čelu Fudbalskog saveza Zrenjanina biti naredne četiri godine.

     

    Velibor Mladenovć (45) je nekadašnji fudbaler i trener sa A licencom. Dosadašnji je predsednik Stručne organizacije trenera FSG Zrenjanin.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mlada reprezentacija, za koju nastupa i Marko Šarenac, zasad neporažena

     

    „On je sportski radnik sa svim potrebnim znanjima i osobinama za vodeću ulogu u našem savezu“, navodi se u obrazloženju predloga.

     

    U skladu sa Statutom Fudbalskog saveza Srbije, ostale kandidature mogu se dostaviti od 8. do 23. avgusta. Osnovni uslov je potpis ovlašćenih članova iz pet klubova ili stručnih organizacija.

     

    Kako je najavljeno, Izborna skupština FSG Zrenjanin biće održana u subotu, 27. avgusta, s početkom u 10 časova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Izvršni odbor Fudbalskog saveza grada Zrenjanina je na prošlonedeljnoj sednici, kojoj je prisustvovalo 27 od ukupno 38 članova, usvojio i propozicije takmičenja. Odlučio je i da takse za službena lica A i B lige budu sledeće: glavni sudija 4.000 dinara, pomoćnici po 3.000 dinara, delegat 2.000 dinara, a da troškovi prevoza službenih lica budu 25 dinara po kilometru.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport