• VEČNA MU SLAVA I HVALA: Žitište će čuvati sećanje na svog Mistera!

    Povodom iznenadne smrti proslavljenog fudbalskog trenera i igrača Radomira Antića, oglasio se i čelnik opštine Žitište Mitar Vučurević. Podsetimo, Radomir Antić, slavni Mister, kako su ga mnogi zvali, rođen je upravo u Žitištu.   – Opština Žitište upućuje izraze najiskrenijeg saučešća porodici proslavljenog fudbalskog stručnjaka Radomira Antića. Veoma nas je potresla iznenadna vest o smrti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VEČNA MU SLAVA I HVALA: Žitište će čuvati sećanje na svog Mistera!

    Povodom iznenadne smrti proslavljenog fudbalskog trenera i igrača Radomira Antića, oglasio se i čelnik opštine Žitište Mitar Vučurević. Podsetimo, Radomir Antić, slavni Mister, kako su ga mnogi zvali, rođen je upravo u Žitištu.

     

    – Opština Žitište upućuje izraze najiskrenijeg saučešća porodici proslavljenog fudbalskog stručnjaka Radomira Antića. Veoma nas je potresla iznenadna vest o smrti našeg Žitištanina. Svi građani opštine sa ponosom su isticali da je Radomir rođen i jedno vreme živeo u ovoj sredini, a i on sam voleo je, u bezbroj intervjua, da sa ponosom kaže „moje Žitište“. Sa ponosom ćemo čuvati sećanje na jednog od najboljih fudbalera i najboljih svetskih fudbalskih stručnjaka. Večna mu slava i hvala – poručio je Mitar Vučurević, u ime opštine Žitište i u svoje lično ime.

     

    Radomir Antić (Žitište, 22. novembar 1948 — Madrid, 6. april 2020) bio je istaknuti srpski i jugoslovenski fudbaler, a potom i izuzetno uspešni fudbalski trener i stručnjak.

     

    Najveći deo igračke karijere proveo je noseći crno-beli dres beogradskog Partizana. Ostaće upamćen kao jedini fudbalski stručnjak koji je u svojoj karijeri bio trener u sva tri slavna španska fudbalska giganta, u Real Madridu, Atletiko Madridu i Barseloni. Takođe je jedan od samo dvojice trenera koji su bili na čelu stručnog štaba i Barselone i Reala. Bio je i selektor reprezentacije Srbije od 2008. do 2010. godine.

     

    https://www.instagram.com/p/B-pgFk8KiKp/

     

    Pročitajte još: Kik-bokser Tomislav Milić trenira i održava formu na terasi stana

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport