• Kik-bokser Tomislav Milić trenira i održava formu na terasi stana

    Baš kao i drugi sportisti, i kik-bokser Tomislav Milić iz Žitišta u vreme borbe protiv koronavirusa formu održava u kućnim uslovima.   Tačno pre mesec dana, Sportski savez opštine Žitište je mladom borcu uručio posebno priznanje za izvanredne sportske rezultate. I ubrzo nakon toga stale su sve sportske aktivnosti.   Dok se život ponovo ne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kik-bokser Tomislav Milić trenira i održava formu na terasi stana

    Baš kao i drugi sportisti, i kik-bokser Tomislav Milić iz Žitišta u vreme borbe protiv koronavirusa formu održava u kućnim uslovima.

     

    Tačno pre mesec dana, Sportski savez opštine Žitište je mladom borcu uručio posebno priznanje za izvanredne sportske rezultate. I ubrzo nakon toga stale su sve sportske aktivnosti.

     

    Dok se život ponovo ne vrati u normalu, a sportisti na sportska igrališta, Milić će trenirati kod kuće. Takođe, navodi da će ovo vreme iskoristiti da se dobro odmori.

     

    – Pre nego što je uvedena zabrana boravka u parkovima, trčao sam u parku. U stanu u Zrenjaninu, gde se trenutno nalazim, imam tegove, pa na terasi odradim kraće treninge sa tegovima, uz sklekove, čisto da bih održavao formu. Pre toga, dok sam bio u Žitištu, išao sam na šetalište pored Begeja, gde sam trenirao – kaže Tomislav Milić za portal zrenjaninski.com.

     

    Pročitajte još: ŽIVOT U KINI: Bambi Tošić podelio sa fanovima fotografije iz Šangaja

     

    U stanu u Zrenjaninu cimer mu je Branislav Bošnjak, poznatiji kao Brane Tajson, koji mu je ujedno i trener. Bošnjak je bio uz njega i prošle godine, kada je Milić nastupio na MMA turniru „Serbian Battle Championship“, koji je po prvi put organizovan u Zrenjaninu.

     

    Podsetimo, to je bio Milićev debitantski nastup u MMA borbama. Praćen ogromnom podrškom publike sa tribina Kristalne dvorane, Milić je ostvario pobedu. On je tehničkim nokautom u drugoj rundi savladao protivnika Milana Ćulibrka iz Bača.

     

    Nadamo se da će ljubitelji borilačkih sportova u Zrenjaninu uskoro ponovo imati priliku da gledaju Milića uživo u heksagonu ili ringu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin