• Vaterpolistkinje Srbije se u Zrenjaninu bore za plasman na evropsko prvenstvo

    Zrenjanin će od četvrtka do nedelje biti domaćin još jednog zvaničnog međunarodnog sportskog takmičenja – kvalifikacionog turnira za evropsko prvenstvo u vaterpolu za žene. Na turniru će nastupiti pet nacionalnih selekcija – Belgije, Grčke, Švajcarske, Turske i Srbije.   Reprezentativke Srbije pokušaće da na zrenjaninskom bazenu izbore plasman na evropsko prvenstvo, koje će se održati […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vaterpolistkinje Srbije se u Zrenjaninu bore za plasman na evropsko prvenstvo

    Zrenjanin će od četvrtka do nedelje biti domaćin još jednog zvaničnog međunarodnog sportskog takmičenja – kvalifikacionog turnira za evropsko prvenstvo u vaterpolu za žene. Na turniru će nastupiti pet nacionalnih selekcija – Belgije, Grčke, Švajcarske, Turske i Srbije.

     

    Reprezentativke Srbije pokušaće da na zrenjaninskom bazenu izbore plasman na evropsko prvenstvo, koje će se održati u septembru u Splitu.

     

    One su u ponedeljak doputovale u Zrenjanin, a juče ih je, uoči prvog treninga, posetio i gradonačelnik Simo Salapura.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Naši zlatni džudisti: Milan Bulaja i Dunja Mladenović prvaci države

     

    Posle testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta u Beogradu, selektorka Ivana Ćorović je, uz konsultacije sa Draganom Ivković, odredila 15 imena koja će nastaviti pripreme za kvalifikacioni turnir.

     

    Na spisku su: golmani Vanja Lazić (Crvena zvezda) i Nikolina Travar (Vojvodina), centri Nada Mandić (Barseloneta) i Janja Kaplarević (Steaua), bekovi Jelena Vuković (Orizonte), Anja Švec (Vojvodina), Iva Lujić (Crvena zvezda), Lolita Avdić (Vojvodina), Aleksandra Trmčić (Partizan) i Jana Lujić (Crvena zvezda), spoljni Kristina Miladinović (Partizan), Nađa Novaković (koledž SAD), Hristina Ilić (Crvena zvezda), Ana Milićević (Partizan) i Milica Zelić (Crvena zvezda).

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Utakmice će se igrati u prepodnevnim i večernjim terminima. Ulaz na sve mečeve je besplatan.

     

    kvalifikacioni turnir za evropsko prvenstvo u vaterpolu za žene

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport