• Vandalizam na stadionu OFK Begej: Nemile scene u pripremnom periodu

    Ovih dana, kada je OFK Begej iz Žitišta započeo pripreme za nastavak trke u Vojvođanskoj ligi „Istok“, upravu kluba, trenera Marka Gutešu i igrače dočekale su neprijatne scene na fudbalskom stadionu. Nepoznati vandali su, naime, provalili u prostorije Begeja, polomili deo ograde na igralištu, kao i stolice na tribinama. Provaljena su i ulazna vrata u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vandalizam na stadionu OFK Begej: Nemile scene u pripremnom periodu

    Ovih dana, kada je OFK Begej iz Žitišta započeo pripreme za nastavak trke u Vojvođanskoj ligi „Istok“, upravu kluba, trenera Marka Gutešu i igrače dočekale su neprijatne scene na fudbalskom stadionu. Nepoznati vandali su, naime, provalili u prostorije Begeja, polomili deo ograde na igralištu, kao i stolice na tribinama. Provaljena su i ulazna vrata u svlačionicu.

     

    Prvi je to primetio šef struke Žitištana Marko Guteša kada je došao na jutarnji trening.

     

    – Dočekao me je neprijatan prizor. Svuda je bilo polomljenih stvari koje su nepoznati vandali ostavili za sobom – kazao je Guteša za portal zrenjaninski.com i dodao da je slučaj prijavljen policiji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin domaćin devete Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine

     

    OFK Begej je, inače, 15. januara započeo pripreme za prolećni deo prvenstva. Predstavio je i nekoliko pojačanja, među kojima su i povratnik u redove Žitištana Strahinja Umićević, kao i Ratko Knežević, koji je došao iz Crvene zvezde iz Vojvode Stepe.

     

    Begej je prošlog vikenda na svom terenu odigrao i pripremnu utakmicu protiv srpskoligaša Radničkog iz Zrenjanina, koja je završena nerešeno 3:3.

     

    – Na samom startu priprema imali smo problema sa izostankom igrača zbog bolesti. Ali, kako vreme prolazi, sastav se kompletira. Treniramo, vredno radimo… Trenutno smo, što se pozicije tiče, u zoni gde možemo da ciljamo u gornji deo tabele – kazao je Guteša.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Jesenji deo prvenstva OFK Begej je završio na desetom mestu na tabeli, sa 20 bodova, 12 manje u odnosu na prvoplasirano Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva.

     

    ofk begej iz žitišta
    Foto: Aleksandar Popović (OFK Begej)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport