• UŽF Modoš počeo pripreme: Sa novim trenerom u nove pobede

    Sa novim trenerom i četiri pojačanja, UŽF Modoš iz Jaše Tomića je počeo pripremu za prolećni deo prvenstva u Razvojnoj ligi za kadetkinje, u grupi Sever B.   Na prozivci je bilo 16 mladih fudbalerki Modoša kojima se, osim predsednika kluba Lukača Sebastijanova, obratio i novi trener Miroslav Simanić.   PROČITAJTE JOŠ: Pet medalja za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UŽF Modoš počeo pripreme: Sa novim trenerom u nove pobede

    Sa novim trenerom i četiri pojačanja, UŽF Modoš iz Jaše Tomića je počeo pripremu za prolećni deo prvenstva u Razvojnoj ligi za kadetkinje, u grupi Sever B.

     

    Na prozivci je bilo 16 mladih fudbalerki Modoša kojima se, osim predsednika kluba Lukača Sebastijanova, obratio i novi trener Miroslav Simanić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pet medalja za atletičare Proletera na dvoranskom prvenstvu Srbije

     

    Sebastijanov je poručio kadetkinjama šta očekuje od njih u nastavku prvenstva. Takođe, obećao im je da će uprava obezbediti sve što je potrebno za uspešne treninge i odigravanje utakmica.

     

    – Zatražio sam od njih rad, disciplinu i da slušaju trenera. Samo uz uzajamno poverenje će doći i do uspeha – kazao je Lukač Sebastijanov za portal zrenjaninski.com.

     

    užf modoš

     

    Miroslav Simanić je rekao da je prihvatio da trenira fudbalerke Modoša na molbu predsednika kluba Lukača Sebastijanova i člana uprave Dejana Molnara.

     

    – Već posle prvog treninga sam uvideo da nisam pogrešio. Zajedno smo jaki i idemo u nove pobede – poručio je Simanić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nove članice UFŽ Modoš su Anja Marić, Anastasija Sabo, Minadora Ognjan i Isidora Smiljković.

     

    užf modoš

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport