• Uz podršku kompanije „Gomex“ na „Danima piva“ i sportski program

    U periodu od 25. do 29. avgusta, u Zrenjaninu će po 36. put biti održana tradicionalna manifestacija „Dani piva“. Na brojnim lokacijama u gradu biće organizovani razni sadržaji, između ostalog i sportski program.   Najpopularniji sadržaji, kao i obično, svoje mesto će pronaći na dva najveća gradska trga – Trgu slobode i Žitnom trgu. Osim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uz podršku kompanije „Gomex“ na „Danima piva“ i sportski program

    U periodu od 25. do 29. avgusta, u Zrenjaninu će po 36. put biti održana tradicionalna manifestacija „Dani piva“. Na brojnim lokacijama u gradu biće organizovani razni sadržaji, između ostalog i sportski program.

     

    Najpopularniji sadržaji, kao i obično, svoje mesto će pronaći na dva najveća gradska trga – Trgu slobode i Žitnom trgu. Osim muzičkog programa, koji svakako privlači najveći broj posetilaca, najavljeni su i brojni prateći programi, koncipirani tako da zadovoljavaju najrazličitije ukuse. Naročito se vodilo računa da programi budu prilagođeni svim starosnim strukturama i različitim ciljnim grupama.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja Sikima u Najrobiju na Svetskom prvenstvu u atletici za juniorke

     

    Kao i do sada, sport će biti sastavni deo „Dana piva“. Uz podršku kompanije „Gomex“ organizovana su takmičenja u različitim sportskim disciplinama, među kojima su šah, sportski ribolov, rukomet na pesku…

     

    Sreda je rezervisana za ljubitelje šaha koji će svoje znanje i umeće pokazati na šahovskom turniru u prostorijama Šahovskog kluba Proleter, u Pupinovoj ulici 13. Turnir će se održati od 10 do 14.30 časova.

     

    U subotu i nedelju održaće se turnir u rukometu. Mečevi će se igrati od 17.30 sati na sportskim terenima Gradnulica.

     

    U lovačkom domu na Mihajlovačkom drumu, u subotu, u 9 sati, počeće takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša, gde će učesnici imati priliku da pokažu svoje kulinarske veštine.

     

    Nedelja je dan kada će na šetalištu Brankovan, na reci Begej, biti održano nadmetanje u sportskom ribolovu, od 9.30 do 14.30 časova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, postoji mogućnost promene lokacija.

     

    sportski program

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport