• Uspešni i seniori i pretpionirke: Zrenjaninski odbojkaši zabeležili nove pobede

    Seniorski tim Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina sinoć je u Hali „Zvonimir Zvonko Vujin“, u utakmici 21. kola Druge lige „Sever“, pobedio ekipu OK Futog, rezultatom 3:0. Po setovima je bilo 25:10, 25:19 i 25:17.   – Zadovoljan sam igrom momaka u ovoj utakmici. Gostima čestitamo na fer i korektnoj igri i želimo im puno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uspešni i seniori i pretpionirke: Zrenjaninski odbojkaši zabeležili nove pobede

    Seniorski tim Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina sinoć je u Hali „Zvonimir Zvonko Vujin“, u utakmici 21. kola Druge lige „Sever“, pobedio ekipu OK Futog, rezultatom 3:0. Po setovima je bilo 25:10, 25:19 i 25:17.

     

    – Zadovoljan sam igrom momaka u ovoj utakmici. Gostima čestitamo na fer i korektnoj igri i želimo im puno sreće na narednim takmičenjima – istakao je trener Predrag Tanacković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbaleri Naftagasa vezali tri pobede, danas u Elemiru pao Hajduk iz Kule

     

    Za seniorski tim Odbojkaškog kluba Proleter igrali su: Trišić, Zečar, Mičeta, Kučanda, Pejački, Smiljanski, Popov, Šuvački, Šoša, Zečić, Tanasković, Panjković, Štrbac i Jelisić.

     

    pretpionirke ok proleter

     

    Juče je u Kaću odigrana i prva utakmica četvrtfinala za pretpionirke, u kojoj je ekipa Proletera savladala OK Respekt rezultatom 2:3. Po setovima je bilo 25:23, 11:25, 25:21, 24:26 i 10:15.

     

    – Meč je po broju preokreta, igri i borbi na terenu bio neizvestan do samog kraja i zasluženo smo pobedili ekipu OK Respekt. Devojčice su u prelomnim trenucima bile koncentrisanije i stabilnije u odnosu na protivnika. To je doprinelo da u prvoj utakmici četvrtfinala odnesemo pobedu. Revanš nam predstoji u toku nedelje – rekao je trener Darko Jančić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    Za ekipu Proletera igrale su: Nesić, Gordić, Vukov T, Kerčov, Bone, Georgijev, Tomić, Puhalo, Vukov L, Filep, Nepergaća, Odadžić, Seratlić, Dostanić i Dimković.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin