• Fudbaleri Naftagasa vezali tri pobede, danas u Elemiru pao Hajduk iz Kule

    Nova tri boda osvojili su danas fudbaleri Naftagasa na svom terenu, nakon pobede nad ekipom Hajduka 1912 iz Kule rezultatom 2:1. Posle novog, trećeg uzastopnog trijumfa, Elemirci su se popeli stepenicu više i dospeli na treće mesto na tabeli Srpske lige „Vojvodina“.   Prvo poluvreme završeno je rezultatom 0:1 u korist gostiju, ali su uspeli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Naftagasa vezali tri pobede, danas u Elemiru pao Hajduk iz Kule

    Nova tri boda osvojili su danas fudbaleri Naftagasa na svom terenu, nakon pobede nad ekipom Hajduka 1912 iz Kule rezultatom 2:1. Posle novog, trećeg uzastopnog trijumfa, Elemirci su se popeli stepenicu više i dospeli na treće mesto na tabeli Srpske lige „Vojvodina“.

     

    Prvo poluvreme završeno je rezultatom 0:1 u korist gostiju, ali su uspeli fudbaleri Naftagasa da u nastavku preokrenu rezultat i slave sa 2:1. Strelac u redovima domaćeg tima bio je Marko Samardžić, dok su Kuljani u drugom poluvremenu postigli autogol.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Luka Cvetićanin poručuje iz Kadiza: Spreman sam da zaigram na višem nivou

     

    – U suštini, mislim da je bila fenomenalna utakmica za gledanje, otvorena sa obe strane, uz protivnika koji igra „totalan“ fudbal. Gosti su bili bolji prvo poluvreme, ušli su bolje od nas u utakmicu i zasluženo su vodili. Mi smo, međutim, u drugom poluvremenu bili mnogo bolji, agresivniji i na vreme smo postigli prvi gol koji nas je još više podigao. Sve u svemu, mislim da smo na kraju zasluženo pobedili – izjavio je za portal zrenjaninski.com trener FK Naftagas Vladimir Grbušić.

     

    On je čestitao gostima na odličnoj utakmici i poželeo im puno sreće u nastavku prvenstva.

     

    – Mojim momcima sve čestitke na pobedi i naročito na odličnom drugom poluvremenu. Mogu samo još dodati da sam ponosan na njih zbog rezultata koje trenutno postižemo. Lepo je videti bodovni saldo, s obzirom na našu debitantsku sezonu u Srpskoj ligi. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i sakupiti što više bodova do kraja prvenstva – poručio je Vladimir Grbušić.

     

    Marko Samardžić: Jedna od boljih utakmica

     

    Strelac gola za Naftagas Marko Samardžić kazao je za naš portal da je ovo bila jedna od boljih utakmica u dosadašnjem delu prvenstva i da su saigrači i on imali vrhunskog protivnika.

     

    – Imali smo dosta šansi i u prvom poluvremenu, ali smo nesrećno primili jedan gol. U nastavku smo pokazali šta možemo i verujem da smo mogli postići još koji gol – ocenio je Samardžić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    U sledećem, 22. kolu, Fudbalski klub Naftagas gostuje u Šajkašu. Tamo će odmeriti snage sa Borcem, trenutno drugolpasiranom ekipom na tabeli.

     

    – S obzirom na to da smo vezali tri pobede, očekujem da ćemo u narednom kolu osvojiti nova tri boda – kazao je Marko Samardžić.

     

    Kada je reč o našem drugom klubu u srpskoligaškom karavanu, FK Radnički iz Zrenjanina, on je u ovom kolu bio slobodan. Narednog vikenda Zrenjaninci dočekuju ekipu 1. maja iz Rume.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport