Sport Vesti Zrenjanin

Uručene Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2019. (Foto)

nagrade sportskog saveza

Danas je u Baroknoj sali Gradske kuće upriličena dodela Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2019. godinu.

 

Ovom tradicionalnom, 14. po redu događaju, prisustvovali su predstavnici Pokrajine, lokalne samouprave i sportskih klubova.

 

Dobitnicima su nagrade uručili, između ostalih, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura… Svečanost su uveličali i zrenjaninski olimpijci Branislav Simić i Momir Rnić, a događaju su prisustvovali i predsednik i generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina Rajko Petrović i Vukosava Đapić Atanacković.

 

 

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac je ovom prilikom podsetio na ono što je lokalna samouprava uradila u oblasti sporta u prošloj godini.

 

– Krenuli smo u rekonstrukciju stadiona u Karađorđevom parku, s ciljem da imamo sportski objekat koji će biti od koristi ne samo fudbalu, nego i drugim sportovima. Ulažemo i u manje sredine. Jer, nema rezultata bez infrastrukture. Osim u infrastrukturu, u narednom periodu ulagaćemo i u same klubove. Imamo rekordan budžet što se tiče sporta. Prošle godine je bio 118 miliona dinara, a ove godine će preći 120 miliona. Nikada ranije Grad Zrenjanin nije izdvajao toliko sredstava za sport – kazao je Santovac.

 

Imena svih dobitnika Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina možete PROČITATI OVDE. 

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM