• Evo ko su dobitnici Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2019.

    Svečana dodela Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina biće organizovana u četvrtak, 20. februara, u 11 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće.   Informativni portal zrenjaninski.com ekskluzivno objavljuje imena dobitnika nagrade za 2019. godinu.   U kategoriji sportista u olimpijskim i sportovima koji su pridružene članice MOK-a, u seniorskoj konkurenciji, dobitnici priznanja su rvač Mate Nemeš […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Evo ko su dobitnici Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2019.

    Svečana dodela Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina biće organizovana u četvrtak, 20. februara, u 11 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće.

     

    Informativni portal zrenjaninski.com ekskluzivno objavljuje imena dobitnika nagrade za 2019. godinu.

     

    U kategoriji sportista u olimpijskim i sportovima koji su pridružene članice MOK-a, u seniorskoj konkurenciji, dobitnici priznanja su rvač Mate Nemeš i bokserka Aleksandra Rapaić. U kategoriji juniora, Nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina za 2019. pripala je plivaču Proletera Marku Vujinu i stonoteniserki Banata Anđeli Menger. Kod kadeta, ovu godišnju nagradu su dobili plivač Proletera Ognjen Kovačević i karatisktinja Zadrugara Dunja Rajić.

     

    U kategoriji sportista sa invaliditetom, dobitnici Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina su Filip Bartole i Sanja Mijatović.

     

    Pročitajte još: Odbojkašice Kleka poražene od aktuelnog šampiona (Foto)

     

    U kategoriji sportista u neolimpijskim sportovima, u seniorskoj konkurenciji, nagrade su dobili karatista Banatskog cveta Srđan Marić i kik bokserka Internacionala Marina Đekić. Kod juniora, za najuspešnije u 2019. godini su proglašeni karatista Banata Aleksandar Jovanov i kuglašica Kristala Renata Bodo.

     

    U kategoriji sportskih ekipa, Nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina pripala je seniorima Rukometnog kluba Proleter i seniorkama Ženskog košarkaškog kluba Proleter 023. U juniorskoj konkurenciji, nagrade su dobili juniori Mačevalačkog kluba Omladinac i juniorke Stonoteniskog kluba Banat. U kadetskoj dobitnici su kadeti Rvačkog kluba Proleter i kadetkinje Kajak kluba Begej.

     

    Među dobitnicima i novinar portala zrenjaninski.com Zoran Bogaroški

     

    Za najboljeg sportskog stručnjaka – trenera u 2019. godini proglašen je Vojislav Trajković iz Rvačkog kluba Proleter. Milorad Jankov je najuspešniji sportski radnik, a Vojislav Matić i Robert Molnar su najuspešniji stručnjaci u sportu.

     

    U kategoriji sportskih sudija, priznanje je pripalo Biljani Manojlović, dok će posebna priznanja biti uručena Đorđu Budimiru, Stevanu Čizmiću, Milojki Ponoćko i Nikoli Božoviću.

     

    U kategoriji propagandista, Nagrada Sportskog saveza Grada Zrenjanina pripala je novinaru portala zrenjaninski.com Zoranu Bogaroškom.

     

    Godišnja nagrada u kategoriji sponzora – donatora pripala je PerSu marketima, dok je nagradu za životno delo dobila Verica Đukić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin