• Uroš Maran na spisku selektora omladinske futsal reprezentacije Srbije

    Omladinsku futsal selekciju Srbije (U19) očekuju kvalifikacije za plasman na Prvenstvo Evrope koje se u septembru održava u Španiji. Na spisku selektora Marka Gavrilovića našlo se 15 najboljih igrača, a među njima i golman Uroš Maran, član Kluba malog fudbala SAS iz Zrenjanina.   Maran je rođen 30. septembra 2003. godine u Zrenjaninu, a trenutno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uroš Maran na spisku selektora omladinske futsal reprezentacije Srbije

    Omladinsku futsal selekciju Srbije (U19) očekuju kvalifikacije za plasman na Prvenstvo Evrope koje se u septembru održava u Španiji. Na spisku selektora Marka Gavrilovića našlo se 15 najboljih igrača, a među njima i golman Uroš Maran, član Kluba malog fudbala SAS iz Zrenjanina.

     

    Maran je rođen 30. septembra 2003. godine u Zrenjaninu, a trenutno živi u Krajišniku. Futsalom se bavi već nekoliko godina i sve vreme je član zrenjaninskog SAS-a. Već dve godine je omladinski reprezentativac Srbije u futsalu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nenad Mećavin se za samo nekoliko meseci svrstao među najbolje vozače

     

    Rivali Srbije na putu do Prvenstva Evrope biće Francuska, Mađarska i Slovenija. Svi mečevi se naredne nedelje, od 16. do 19. marta, igraju u Vrnjačkoj Banji, a Maran očekuje da će se omladinci Srbije predstaviti u najboljem svetlu.

     

    – Očekujem da ćemo savladati protivnike i da ćemo se plasirati na Prvenstvo Evrope. Znam da ćemo moji saigrači i ja dati sve od sebe. U reprezentaciji vlada odlična atmosfera i sad je došlo vreme da to pokažemo i na terenu – izjavio je Uroš Maran za portal zrenjaninski.com.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prvoplasirana selekcija na turniru u Vrnjačkoj Banji izboriće plasman na Prvenstvo Evrope.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport